anunturi auto gratuite  
   

Cautare renault

Victorie in Raliul Clujului pentru echipajul Filip/Iancu
23 Jun 2009
Victorie in Raliul Clujului pentru echipajul Filip/Iancu
„Dinamobilul” a castigat in deplasarea de la Cluj Echipajul 79 a urcat 4 locuri in clasamentul grupei A S-au strans 1.777 Euro pentru campania: „Race and Help” Alex Filip si Bogdan Iancu au obtinut  prima victorie cu modelul Citroen C2 R2 la grupa A.
Tags: filip, raliul clujului, clasament
Sandero Sand’up
30 Oct 2008
Sandero Sand’up
Renault a prezentat cu succes, la Salonul Auto desfasurat la Sao Paulo, noul concept putin costisitor Dacia Sandero cu dotari pentru raliuri.Cealalta masina expusa este o alta Sandero, dar aceasta este mult mai atragatoare.
Tags: sandero sand’up, renault sandero, dacia, renault
Noul Renault Megane Coupe
3 Oct 2008
Noul Renault Megane Coupe
În urma recentei introduceri a noului Megane III in 5 usi cu trapa, Renault a lansat la Paris Motor Show varianta Megane Coupe III 2009. Design-erii Renault au facut o treaba minunata transformand terestrul Megane in 5 usi intr-un Megan in 3 usi sport, care intr-adevar are un aspect aparte.
Tags: renaul megane coupe, megane coupe, megane, renault
Koleos, al zecelea model Renault care obtine 5 stele la testele EuroNCAP
27 Sep 2008
Koleos, al zecelea model Renault care obtine 5 stele la testele EuroNCAP
Societatea independenta EuroNCAP a acordat calificativul maxim, 5 stele, in urma testelor de impact la care a fost supus noul model Renault Koleos. Aceasta recunoastere confirma nivelul excelent al prestatiilor noului model in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva.
Tags: euroncap, renault, renault koleos, koleos
Siguranta activa
27 Sep 2008
Siguranta activa
Siguranta activa inglobeaza ansamblul elementelor care usureaza misiunea conducatorului auto si limiteaza riscul accidentelor. Aportul Renault in acest domeniu include imbunatatirea vizibilitatii, tinuta de drum, capacitatea de franare, precum si confortul pentru sofer si pasageri.
Tags: siguranta activa, abs, asr, esp
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
30 Aug 2008
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
Salonul Auto de la Moscova care si-a deschis portile in 26 august a oferit ocazia celor de la Renault sa lanseze o noua versiune a sedanului Renault Clio Symbol. Masina va fi comercializata in tari din Europa Centrala si de Est, Rusia, Turcia precum si in Africa de Nord denumita alternativ Symbol sau Thalia.
Tags: renault, clio, symbol, renault clio, clio symbol, renault clio symbol
Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro
22 Jun 2008
Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro
Producătorul auto şi-a propus să vândă 50.000 de unităţi Dacia Sandero până la sfârşitul acestui an, adică jumătate din vânzările înregistrate cu Logan anul trecut.
Tags: dacia, sandero, dacia sandero
Peugeot 3008 vine la Salonul de la Paris
16 Jun 2008
Peugeot 3008 vine la Salonul de la Paris
Salonul Auto de la Paris, din luna septembrie, va aduce cu sine lansarea unui nou model Peugeot, despre care presa auto vorbeste indelung de ceva vreme. Este vorba de 3008, un monovolum derivat din 308 care se va bate pe piata pe care Renault Scenic si Citroen C4 Picasso conteaza deja de ceva vreme.
Tags: peugeot 3008, peugeot, salonul auto de la paris
Opel Insignia isi dezvaluie interiorul
8 Jun 2008
Opel Insignia isi dezvaluie interiorul
Mai precis Vauxhall Insignia, aceasta fiind si ratiunea pentru care volanul este pe dreapta. Totusi, in afara pozitiei acestuia din urma, toate celelalte elemente ale interiorului vor fi identice la Opel si la Vauxhall.
Tags: opel insignia, opel
Pagina   1 2
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate