anunturi auto gratuite  
   

Opel Insignia isi dezvaluie interiorul

Adaugat la: 8 Jun 2008
Vizualizari: 01762
Adaugat de: Bary Tags: opel insignia, opel

Opel Insignia isi dezvaluie interiorul
9 imagini
Opel Insignia Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul Opel Insignia isi dezvaluie interiorul

Mai precis Vauxhall Insignia, aceasta fiind si ratiunea pentru care volanul este pe dreapta. Totusi, in afara pozitiei acestuia din urma, toate celelalte elemente ale interiorului vor fi identice la Opel si la Vauxhall.

Din imaginile pe care le puteti vedea in galeria foto se poate intelege ca atunci cand fac un concept (recte Opel GTC), cei de la Opel n-au nicio jena sa transpuna in realitate cam toate elementele acestuia. Asa ca interiorul arata traznet, tintind chiar spre zona premium, zona dorita de Vectra A prin anii '90 si abandonata din pacate de generatiile B si C.

Exista o sintagma, si anume 'nava amiral', care este folosita de jurnalistii auto pana la demonetizare. Ei bine, iata cum ar trebui sa arate o nava amiral, in viziunea Opel. Adica demential de bine.

De remarcat ceasurile in alveole separate si cromate (deci nu cu 'stil crom' ci crom de-a binelea), consola centrala plina de butoane (o fi un lucru bun?) dar mai ales volanul multifunctional care se inscrie in trendul de design actual.

Iata inca un habitaclu care aminteste de cele ale avioanelor. Cei de la Renault, Volkswagen si PSA au de ce sa se teama!

Sursa: Drive-Test.ro

 


 
Media a 10 voturi: 3.80

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Opel Insignia primeşte certificarea Aktion Gesunder Rücken pentru scaunele ergonomice
24 Sep 2008
Rüsselsheim. Scaunul sport ergonomic Opel Insignia a primit o apreciere rară şi entuziastă: certificatul de aprobare pentru ergonomie acordat de cunoscuta Asociatie germana de medici şi terapeuţi, Aktion Gesunder Rücken. Şi nu este prima dată când Opel primeşte asemenea lauri.
Insignia aduce schimbare pentru Opel
22 Sep 2008
• Aerodinamic: coeficient de rezistenţă la înaintare spectaculos de scăzut, de numai 0,27 • Armonios: notele de design exterior se continuă la interior • Sportiv: siluetă de coupé atât în varianta notchback, cât şi în varianta hatchback   Londra. Designul noului model Insignia r caroserie, un autoturism special este creat şi proiectat la fel ca un autovehicul standard pentru a satisface nevoile de siguranţă personală.
Opel Eye - acum maşinile Opel pot vedea!
22 Jun 2008
Opel introduce un siste cu cameră video care ajută şoferii în două feluri: funcţia de recunoaştere a semnelor de circulaţie (Traffic Sign Recognition) citeşte marcajele de trecere interzisă şi limite de viteză prezentându-le pe panoul cu instrumente şi sistemul Lane Departure Warning ce alertează şoferul dacă iese involuntar de pe banda lui.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate