anunturi auto gratuite  
   

Opel Insignia primeşte certificarea Aktion Gesunder Rücken pentru scaunele ergonomice

Adaugat la: 24 Sep 2008
Vizualizari: 02388
Adaugat de: Bary Tags: opel insignia, opel, insignia

Opel Insignia primeşte certificarea Aktion Gesunder Rücken pentru scaunele ergonomice

Rüsselsheim. Scaunul sport ergonomic Opel Insignia a primit o apreciere rară şi entuziastă: certificatul de aprobare pentru ergonomie acordat de cunoscuta Asociatie germana de medici şi terapeuţi, Aktion Gesunder Rücken. Şi nu este prima dată când Opel primeşte asemenea lauri.

 

Opel are deja o lungă tradiţie de scaune auto superioare din punct de vedere ergonomic: scaunul multicontur al şoferului, reglabil pe 18 direcţii şi disponibil pe modelele Vectra şi Signum purta deja pecetea de aprobare conferită de Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), un comitet independent format din specialişti în ergonomie şi medici din Germania.

 

Scaunul sport ergonomic al noul Insignia continuă această tradiţie la un preţ extrem de competitiv. Disponibil ca dotare standard pentru nivelul de echipare Sport şi ca dotare opţională pentru variantele Essentia, Edition şi Cosmo (la Cosmo fiind oferit doar în combinaţie cu tapiţeria din piele), scaunul Insignia îndeplineşte toate cerinţele necesare pentru a fi considerat adecvat pentru spate. Pentru a primi certificatul de aprobare AGR, scaunul trebuie să prezinte un suport reglabil pentru coapse, spătar cu unghi reglabil şi suport lombar ajustabil în patru direcţii.

 

Certificatul AGR reprezintă o garanţie a calităţii conferită exclusiv produselor ergonomice care îndeplinesc cerinţele medicale stricte stabilite de acest comitet independent de experţi. Scaunele certificate oferă condiţii optime pentru muşchii spatelui şi coloana vertebrală, pot fi reglate individual şi prezintă un sistem excelent de ventilaţie. Datorită prevenirii eficiente a tensiunilor şi durerilor, şi persoanele care suferă de dureri de spate se pot bucura de călătoria cu autovehiculul în deplin confort.


 
Media a 6 voturi: 3.33

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Insignia aduce schimbare pentru Opel
22 Sep 2008
• Aerodinamic: coeficient de rezistenţă la înaintare spectaculos de scăzut, de numai 0,27 • Armonios: notele de design exterior se continuă la interior • Sportiv: siluetă de coupé atât în varianta notchback, cât şi în varianta hatchback   Londra. Designul noului model Insignia r caroserie, un autoturism special este creat şi proiectat la fel ca un autovehicul standard pentru a satisface nevoile de siguranţă personală.
Opel Eye - acum maşinile Opel pot vedea!
22 Jun 2008
Opel introduce un siste cu cameră video care ajută şoferii în două feluri: funcţia de recunoaştere a semnelor de circulaţie (Traffic Sign Recognition) citeşte marcajele de trecere interzisă şi limite de viteză prezentându-le pe panoul cu instrumente şi sistemul Lane Departure Warning ce alertează şoferul dacă iese involuntar de pe banda lui.
Opel Insignia isi dezvaluie interiorul
8 Jun 2008
Mai precis Vauxhall Insignia, aceasta fiind si ratiunea pentru care volanul este pe dreapta. Totusi, in afara pozitiei acestuia din urma, toate celelalte elemente ale interiorului vor fi identice la Opel si la Vauxhall. Din imaginile pe care le puteti vedea in galeria foto se poate intelege ca atunci cand fac un concept (recte Opel GTC), cei de la Opel n-au nicio jena sa transpuna in realitate cam toate elementele acestuia.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate