anunturi auto gratuite  
   

Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro

Adaugat la: 22 Jun 2008
Vizualizari: 02888
Adaugat de: Bary Tags: dacia, sandero, dacia sandero

Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro
6 imagini
Lansare Dacia Sandero in Romania Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro Dacia Sandero - în România de la 6890 Euro

Producătorul auto şi-a propus să vândă 50.000 de unităţi Dacia Sandero până la sfârşitul acestui an, adică jumătate din vânzările înregistrate cu Logan anul trecut. De mâine vor putea fi preluate comenzile pentru hatchback, astfel încât primele livrări către clienţi vor fi făcute la sfârşitul lunii iunie 2008. Dealerii Dacia susţin că se vor lua comenzi abia începând din 15 iunie.

Dacia Sandero este dotat, în echiparea standard cu ABS, airbaguri şi sistem de asistare la frânarea de urgenţă, premieră pentru Dacia, care permite reducerea cu până la 20% a distanţei de frânare. În România Dacia Sandero va avea o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri, iar reviziile vor fi efectuate la 20.000 km, a specificat Silviu Ion, directorul de comunicare al Dacia.

Noul Dacia Sandero are un preţ de pornire de 6890 Euro, iar pentru cea mai echipată versiune preţul ne depăşind 9.500 de Euro, potrivit datelor anunţate de constructor înaintea lansării.

Hatchback- ul Dacia Sandero are o lungime de 4,02 metri, iar volumul portbagajului este de 320 de litri. În gama de preţuri în care se va plasa noul Sandero se regăsesc modele precum Fiat Punto, Ford Fiesta, Opel Corsa sau Renault Symbol.

Vom reveni cu amănunte legate de preţuri şi dotări imediat ce Dacia va comunica oficial aceste informaţii.

Cu un preţ de pornire de doar 6890 Euro (cu toate taxele incluse) şi trei ani garanţie sau 100000 km, Dacia Sandero este oferta cea mai avantajoasă din segmentul modelelor bicorp. Noul model este disponibil în cinci versiuni de echipare: „Sandero”, „Ambiance”, „Préférence”, „Laureate” si „Prestige”. Sandero este primul vehicul din gama Dacia care afişează noul logo al mărcii.

Noul model Dacia Sandero, primul bicorp lansat de constructor, este un vehicul modern, polivalent şi accesibil. Acesta se adresează unui segment de clienţi tineri, raţionali şi pragmatici, cu o componentă feminină importantă. Pentru început, Dacia propune variantele de motorizare pe benzină, 1.4 MPI cu 75 CP şi 1.6 MPI cu 90 CP, urmând ca ulterior să fie disponibile şi motorizările diesel (1.5 dCI cu 70 şi 85 CP). Sandero beneficiază de costuri de întreţinere reduse ca urmare a evoluţiei grilei de întreţinere. Astfel, costurile au scăzut cu 17% pentru motorizările pe benzină şi 34% pentru motorizările diesel.

Versiunea „Sandero” este disponibilă la un preţ de 6890 Euro. Această versiune este echipată cu motor de 1.4 litri de 75 CP şi dispune, printre altele, de airbag şofer, ABS şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), 3 centuri de siguranţă spate reglabile pe înălţime, pre-echipare radio şi banchetă rabatabilă.

Sandero „Ambiance” poate fi comercializată la un preţ de 7350 Euro pentru motorul 1.4 litri 75 CP şi 7750 Euro pentru motorul 1.6 litri 90 CP. În funcţie de motorizare şi în plus faţă de „Sandero”, versiunea „Ambiance” beneficiază de următoarele dotări: calandru cu bandou superior în culoarea caroseriei, baghete laterale de protecţie gri, iluminare portbagaj, comandă reciclare aer. Vopseaua metalizată, radio CD-ul, airbag-ul pasager şi cele laterale faţă, direcţia asistată, pot fi comandate opţional.

Sandero „Preference” poate fi comandată la preţuri cuprinse între 8050 Euro şi 8450 Euro, în funcţie de motorizări. Echipamentele suplimentare faţă de versiunea „Ambiance” sunt: radio CD, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, direcţie asistată hidraulic, airbag pasager şi două tetiere spate reglabile pe înălţime. Opţional sunt disponibile vopsea metalizată, proiectoare ceaţă şi airbag-uri laterale faţă.

Sandero „Laureate” se îndreaptă spre vârful de gamă în materie de echipări şi este comercializată la preţuri situate între 8950 Euro şi 9350 Euro pentru cele două tipuri de motorizări disponibile. În plus, faţă de „Preference”, această versiune este echipată, printre altele, cu retrovizoare exterioare electrice şi degivrante în culoarea caroseriei, proiectoare de ceaţă, computer de bord, aer condiţionat manual, volan reglabil în înălţime şi banchetă rabatabilă şi fracţionabilă 1/3 şi 2/3. Opţional se poate alege vopsea metalizată, airbag-uri laterale faţă, geamuri electrice spate, jante din aluminiu şi radio CD cu MP3.

Sandero „Prestige”, versiunea de top a gamei Dacia Sandero dispune de motorul 1.6 MPI 90 CP, la un preţ de 9850 Euro.

„Prestige” introduce o noutate absolută în gama Dacia, tapiţeria şi armonia interioară de culoare bej. Principalele echipamente suplimentare faţă de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, tapiţerie bej, volan şi maneta schimbător de viteză îmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi radio CD cu MP3. Clienţii pot alege opţional, vopsea metalizată şi airbag-uri laterale faţă.

Preturile gamei Dacia Sandero au toate taxele incluse.
Dacia Sandero soseşte oficial pe piaţa din România la scurt timp după ce a fost dezvăluită publicului, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie a acestui an. Sandero este al cincilea model al gamei Dacia, gama care cuprinde deja două vehicule de persoane, Logan berlină şi Logan MCV, dar şi două vehicule utilitare, Logan VAN şi Logan Pick-Up. Modelul are toate atu-urile pentru a seduce clienţii activi şi pragmatici: dimensiuni generoase (lungime 4,02 m, lăţime 1,75 m şi ampatament de 2,59 m; portbagaj: 320 litri), emisii de CO2 reduse, costuri de reparaţie şi întreţinere foarte reduse.

Românii reprezintă 45% dintre inginerii care au lucrat la proiect. Investiţia specifică pentru fabricaţia modelului se ridică la 147 de milioane de euro. În cursul acestui an, Dacia Sandero va fi, treptat, comercializată în Europa Occidentala, Turcia şi Magreb.

Dacia Sandero a fost lansată oficial în România, astăzi, 3 iunie, în cadrul unui spectacol de magie, sunet şi culoare, sub identitatea: „Dacia Sandero, o apariţie incredibilă”.

Sursa: InformatiiAuto.ro


 
Media a 18 voturi: 3.50

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
O noua motorizare pentru Dacia
23 Jun 2009
Începând de azi, 23 iunie, modelele Logan şi Sandero cu motor pe benzină 1.2 16V 75 CP pot fi comandate în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia. Modelul Logan berlină este disponibil pe versiunile Ambiance, Preference şi Laureate la preţuri începând de la 6 550, 7250 euro şi 8 150 euro. Sandero este disponibil tot în aceleaşi versiuni ca la modelul Logan, la preţuri pornind de la 7 500 euro, 8 200 euro, respectiv 9 100 euro.
Sandero Sand’up
30 Oct 2008
Renault a prezentat cu succes, la Salonul Auto desfasurat la Sao Paulo, noul concept putin costisitor Dacia Sandero cu dotari pentru raliuri.Cealalta masina expusa este o alta Sandero, dar aceasta este mult mai atragatoare. Denumita conceptul Sandero Sand’up, aceasta este concept 2+2 care poate merge de la un coupe acoperit la un pickup convertibil datorita designului modular.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate