anunturi auto gratuite  
   

Sandero Sand’up

Adaugat la: 30 Oct 2008
Vizualizari: 02457
Adaugat de: Bary Tags: sandero sand’up, renault sandero, dacia, renault

Sandero Sand’up
16 imagini
Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up Sandero Sand’up

Renault a prezentat cu succes, la Salonul Auto desfasurat la Sao Paulo, noul concept putin costisitor Dacia Sandero cu dotari pentru raliuri.

Cealalta masina expusa este o alta Sandero, dar aceasta este mult mai atragatoare. Denumita conceptul Sandero Sand’up, aceasta este concept 2+2 care poate merge de la un coupe acoperit la un pickup convertibil datorita designului modular. Desi nu sunt cele mai noi idei aparute la un concept, Sand’up este incantatoare cu curburile sale mari de deasupra rotilor, curburile nichelate ale acoperisului si usile transparente.

Primul concept al Renault care este in intregime ... in America de Sud, Sand’up este echipata cu un motor de 1.6L Hi-Flex de 107 cai putere pe benzina si 112 cai putere pe etanol, acesta din urma fiind un combustibil mai popular la ora actuala in josul ecuatorului decat in regiunea de deasupra acestuia.

via|carscoop.blogspot.com

 


 
Media a 5 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate