anunturi auto gratuite  
   

Cautare fete

Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Dacia Duster vs Skoda Yeti
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
Tags: duster, dacia, yeti, skoda, drive test
Noul Golf. Design - revizuit şi accentuat.
28 Oct 2008
Noul Golf. Design - revizuit şi accentuat.
Bucureşti, 28 octombrie 2008- Puterea şi distincţia designului noului Golf închide cercul deschis de prima generaţie de Golf (1974 - 1983), extrem de influentă şi continuat de cea de-a IV-a generaţie (1997 - 2003).
Tags: volkswagen golf, golf vi
Fetele Salonului Auto de la Sydney
16 Oct 2008
Fetele Salonului Auto de la Sydney
Cu toate ca expozitia de masini internationala australiana din 2008 de la Sydney ( 9-20 octombrie) a fost doar o umbra a ceea ce obisnuia sa fie, cu putine masini de prim rang si multi absenti, inclusiv Audi si BMW, a avut si momentele ei stralucitoare sub forma unor modele frumoase.
Tags: salon, auto, sydney, fete, australia
Domnisoarele Salonului Auto Paris 2008
8 Oct 2008
Domnisoarele Salonului Auto Paris 2008
  Chiar nu putem spune mai multe despre articolul urmator tinand cont de descrierea exacta pe care titlul ne-o ofera. In alta ordine de idei, nu este vorba despre noi barfind femeile fatale de la Paris Motor Show, dar este vorba despre voi si noi admirandu-le. via|carscoop.blogspot.com
Tags: fete, babes, masini, salon auto, 2008, paris
Siguranta activa
27 Sep 2008
Siguranta activa
Siguranta activa inglobeaza ansamblul elementelor care usureaza misiunea conducatorului auto si limiteaza riscul accidentelor. Aportul Renault in acest domeniu include imbunatatirea vizibilitatii, tinuta de drum, capacitatea de franare, precum si confortul pentru sofer si pasageri.
Tags: siguranta activa, abs, asr, esp
Acoperişul Canopy Top aduce un suflu proaspăt în designul decapotabilelor
24 Sep 2008
Acoperişul Canopy Top aduce un suflu proaspăt în designul decapotabilelor
Conceptul 9-X Air este o viziune de design care explorează posibila înfăţişarea a unui viitor Saab decapotabil. Dispune de un acoperiş unic "Canopy Top" - în curs de brevetare - şi de proporţiile compacte ale unei maşini sport, oferind totuşi patru locuri.
Tags: canopy top, saab 9-x air, saab
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
22 Sep 2008
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
O decizie evidentă. Exteriorul BMW Seria 3 Sedan. Liniile de pe capotă conferă dinamism pe măsură ce se apropie de logo-ul BMW şi îl înconjoară. În acelaşi timp, linia umerilor iese dintre faruri şi se întinde paralel cu linia Sick, pentru a alungi optic autovehiculul.
Tags: bmw, seria 3, bmw seria 3
Pagina   1
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate