anunturi auto gratuite  
   

Fetele Salonului Auto de la Sydney

Adaugat la: 16 Oct 2008
Vizualizari: 01912
Adaugat de: Bary Tags: salon, auto, sydney, fete, australia

Fetele Salonului Auto de la Sydney
43 imagini
Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney Fetele Salonului Auto de la Sydney

Cu toate ca expozitia de masini internationala australiana din 2008 de la Sydney ( 9-20 octombrie) a fost doar o umbra a ceea ce obisnuia sa fie, cu putine masini de prim rang si multi absenti, inclusiv Audi si BMW, a avut si momentele ei stralucitoare sub forma unor modele frumoase. Dati click pentru a le verifica in galeria noastra care consta in 43 de poze cu rezolutie mare.


 
Media a 5 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Axon Automotive a conceput un vehicul hibrid
28 Oct 2009
Producătorul britanic de automobile Axon Automotive lansează un nou vehicul hibrid care utilizează un motor cu combustie internă cu benzină sau bioetanol şi un motor electric. Compania susţine că modelul cu doua locuri emite mai puţin de 50g de CO2/km. La interior, Axon denotă grija pentru natură, scaunele sunt fabricate din blugi reciclaţi iar panourile portierelor sunt fabricate din fibră de carbon reciclată.
Vanzarile auto in Europa scad cu 8.2% in luna septembrie
18 Oct 2008
Pentru a cincea luna consecutiva, vanzarile europene de masini au scazut cu 8,2% in septembrie, in comparatie cu aceeasi luna din anul trecut ( in ciuda faptului ca au fost 2 zile de lucru in plus in septembrie 2008) de vreme ce precipitatiile de criza financiara si preturile crescute la benzina au redus cererea. In numere absolute, vanzarile au stagnat la 1.304.653 de unitati sau cel mai scazut nivel al lunii septembrie din 1998. Pentru primele 9 luni ale anului, un total de 11.713.
Domnisoarele Salonului Auto Paris 2008
8 Oct 2008
  Chiar nu putem spune mai multe despre articolul urmator tinand cont de descrierea exacta pe care titlul ne-o ofera. In alta ordine de idei, nu este vorba despre noi barfind femeile fatale de la Paris Motor Show, dar este vorba despre voi si noi admirandu-le. via|carscoop.blogspot.com
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate