anunturi auto gratuite  
   

Cautare bmw

BMW prezinta M6 Competition Coupe
9 Sep 2009
BMW prezinta M6 Competition Coupe
BMW va lansa luna aceasta la Salonul Auto de la Frankfurt o ediţie specială a versiunii M6 Coupe , numită Competition, care va fi fabricată intr-o serie limitată de doar 100 de unitati.
Tags: coupe, bmw, competition
Audi confirma preturile pentru S4 Limuzina, A5 si S5 Cabriolet
21 Aug 2009
Audi confirma preturile pentru S4 Limuzina, A5 si S5 Cabriolet
Audi a anunţat preţurile oficiale in Statele Unite pentru noile modele S4 , A5 si S5 Cabriolet. Cele doua modele "S", care sunt dotate cu un motor de 3 litri si 333CP vor ajunge in show-room-urile Audi la sfarşitul lunii august in timp ce A5 decapotabil va intregi gama in toamna acestui an.
Tags: audi, a4, s4, a5, s5, cabrio
Tehnologia BMW ActiveHybrid
14 Aug 2009
Tehnologia BMW ActiveHybrid
Modelele care vor beneficia de aceasta tehnologie sunt BMW X6 şi BMW Seria 7Primele fotografii oficiale, împreună cu datele tehnice pentru modelele hibrid BMW X6 şi Seria 7 au fost postate pe internet astăzi, înaintea debutului lor de luna viitoare de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Tags: bmw, activehybrid
BMW X6 'Schwarz'
16 Oct 2008
BMW X6 'Schwarz'
Cine si-ar fi imaginat ca hatchback-crossover-coupe-ul X6 de la BMW poate arata asa de bine intr-un finisaj negru mat.
Tags: bmw, x6, bmw x6, schwarz
Fetele Salonului Auto de la Sydney
16 Oct 2008
Fetele Salonului Auto de la Sydney
Cu toate ca expozitia de masini internationala australiana din 2008 de la Sydney ( 9-20 octombrie) a fost doar o umbra a ceea ce obisnuia sa fie, cu putine masini de prim rang si multi absenti, inclusiv Audi si BMW, a avut si momentele ei stralucitoare sub forma unor modele frumoase.
Tags: salon, auto, sydney, fete, australia
Conceptul BMW X1
3 Oct 2008
Conceptul BMW X1
Stocul de fotografii oficiale ale lui X1 include mai multe ilustratii cu echipa de design decat cu vehicolul in sine si la fel si anuntul de presa care spune multe despre stil, nu lasa nici o indoiala asupra faptului ca micul SUV Bavarez a fost produs de catre o echipa profesionala.
Tags: bmw, bmw x1, x1, concept
BMW Seria 3 -Facelift
2 Oct 2008
BMW Seria 3 -Facelift
La doar o saptamana dupa prezentarea noului Seria 7, BMW isi indreapta acum atentia asupra modificarilor la Sedan Seria 3 si a modelelor turistice care trebuie sa-si faca prima aparitie publica la Paris Motor Show in aceasta luna, acestea fiind puse in vanzare imediat dupa eveniment.
Tags: bmw, seria 3, sedan, facelift
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
22 Sep 2008
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
O decizie evidentă. Exteriorul BMW Seria 3 Sedan. Liniile de pe capotă conferă dinamism pe măsură ce se apropie de logo-ul BMW şi îl înconjoară. În acelaşi timp, linia umerilor iese dintre faruri şi se întinde paralel cu linia Sick, pentru a alungi optic autovehiculul.
Tags: bmw, seria 3, bmw seria 3
Un VW ameninta vanzarile Mercedes si BMW
12 Aug 2008
Un VW ameninta vanzarile Mercedes si BMW
O limuzina impresionanta, dar totusi arata ca un coupe desi este prevazut cu 4 usi; un interior sportiv desi nu se fac compromisuri de spatiu; dinamica demna de o adevarata sportiva desi si-a propus sa fie limuzina; dotari premium desi este un VW.
Tags: volkswagen, mercedes, bmw, vanzari
BMW GINA Light Visionary
8 Jun 2008
BMW GINA Light Visionary
Va prezentăm în exclusivitate primele poze cu cea mai nouă creaţie a inginerilor bavarezi. Vom reveni în cel mai scurt cu cele mai noi detalii.
Tags: bmw gina, concept
Pagina   1 2
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate