anunturi auto gratuite  
   

BMW GINA Light Visionary

Adaugat la: 8 Jun 2008
Vizualizari: 01558
Adaugat de: Endre Szasz Tags: bmw gina, concept

BMW GINA Light Visionary
23 imagini
BMW GINA Light Visionary Model BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary BMW GINA Light Visionary

Va prezentăm în exclusivitate primele poze cu cea mai nouă creaţie a inginerilor bavarezi. Vom reveni în cel mai scurt cu cele mai noi detalii.
Singurele detalii date de către BMW au fost legate de data lansării şi de numele conceptului, Gina Light Visionary, împreună cu un clip video în care observăm un roadster foarte agresiv, pitit sub o husă dintr-o folie neagră, puţin transparentă. Un astfel de concept nu era aştept de nimeni, astfel încăt dacă germanii nu ne puneau la dispoziţie acest clip video, peste doar două zile, la data lansării am fi fost luaţi complet nepregătiţi.

Rămâneţi alături de Promotor.ro şi veţi fi informaţi în cel mai scurt timp despre posibilul bolid ce se ascunde sub husă.


 
Media a 7 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Bugatti 16C Galibier se pregateşte de producţie
26 Mar 2010
Caracterizat de oficialii VW ca fiind “cel mai exclusiv, elegant şi puternic sedan din lume”, noul Bugatti 16C Galiber atrage din nou atenţia după ce un nou set de poze a apărut la prezentarea media în cadrul Volkswagen Group Evening, eveniment ce s-a desfaşurat în ajunul Salonului Auto de la Geneva, întarind ideea că Galibier este din ce în ce mai aproape de producţie.
Noile fotografii ale hybridului Lexus LF-Ch
9 Sep 2009
Noi fotografii cu Lexus LF-Ch au aparut astăzi pe internet oferindu-ne o imagine clară a compactului cu cinci usi, care urmează să fie prezentat in colecţia de saptamana viitoare de la Frankfurt. Detaliile ramân limitate şi tot ce stie acum despre noul Lexus hatchback este că acesta dispune de tehnologia hybrid  ce va da nastere unui model care va concura cu BMW Seria 1 si Audi A3.
Audi A1 Sportback Concept
3 Oct 2008
La aproape un an dupa ce Audi a dezvaluit conceptul A1 Metroproject Quatro in 3 usi la show-ul auto Tokyo 2007, germanii se tin inca de fleacuri cu al lor proiect minimasina. In acest timp firma din Ingolstadt ne va arata o variant in 5 usi al viitorului rival MINI, la salonul de la Paris. Pe langa cele doua extrausi, germanii au adus o noua tusa stilului exterior prin optimizarea portiunii din fata care acum include o grila hexagonal si un design al concave al capotei.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate