anunturi auto gratuite  
   

Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari!

Adaugat la: 8 Jun 2008
Vizualizari: 01864
Adaugat de: Endre Szasz Tags: dacia sandero, dacia, sandero

Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari!
6 imagini
Lansare Dacia Sandero in Romania Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari! Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari! Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari! Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari! Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari! Dacia Sandero, lansat azi in Romania. Preturi si dotari!

Dacia lanseaza astazi noul model Sandero in Romania, iar vestile sunt foarte bune. Sunt bune atat pentru ca noul model este un salt inainte fata de Logan (desi este bazat in proportie covarsitoare pe acesta), cat si pentru ca preturile anuntate de Dacia indica spre o masina mai accesibila chiar decat Loganul.

Dacia Sandero va fi disponibila pentru inceput in cinci versiuni de echipare si doua motorizari (1.4 benzina 75CP, 112Nm/3000rpm si 0-100km/h in 13 sec, si 1.6 benzina 90CP, 128Nm/3000rpm si 0-100km/h in 11.5 sec). Consumul mixt anuntat pentru motorul de 1.4 este de 7 litri, iar pentru cel de 1.6 de 7.2 litri/100km. Vor urma in toamna doua variante ale motorului 1.5 dci pe motorina, de 70CP si respectiv de 85CP). Versiunile de echipare sunt intrucatva similare cu cele ale Loganului, insa apar si lucruri noi.

Versiunea Sandero este disponibila la un pret de 6 890E. Aceasta versiune este echipata cu motor de 1.4 l 75 CP si dispune, printre altele, de airbag sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), 3 centuri de siguranta spate reglabile pe inaltime, tetiere pe toate scaunele, pre-echipare radio si bancheta rabatabila.

Ambiance poate fi comercializata la un pret de 7 350E pentru motorul 1.4 l 75 CP si 7 750E pentru motorul 1.6 l 90 CP. In functie de motorizare si in plus fata de Sandero, versiunea Ambiance beneficiaza de urmatoarele echipari: calandru cu bandou superior in culoarea caroseriei, baghete laterale de protectie gri, iluminare portbagaj, comanda reciclare aer. Vopseaua metalizata, radio CD-ul, airbag-ul pasager si cele laterale fata, precum si directia asistata pot fi comandate optional.

Preference poate fi comandata la preturi cuprinse intre 8 050E si 8 450E, in functie de motorizari. Echipamentele suplimentare fata de versiunea Ambiance sunt: radio CD, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, directie asistata hidraulic, airbag pasager si doua tetiere spate reglabile pe inaltime. Optional sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Laureate se indreapta spre varful de gama in materie de echipari si este comercializata la preturi situate intre 8 950E si 9 350E pentru cele doua tipuri de motorizari disponibile. In plus, fata de Preference, aceasta versiune este echipata, printre altele, cu retrovizoare exterioare electrice si degivrante in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, computer de bord, aer conditionat manual, volan reglabil in inaltime si bancheta rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3. Optional se poate alege vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate, jante din aluminiu si radio CD cu MP3.

Prestige, versiunea de top a gamei Dacia Sandero dispune de motorul 1.6 l 90 CP, la un pret de 9 850E. Prestige introduce o noutate absoluta in gama Dacia, tapiteria si armonia interioara de culoare bej. Un mare plus pentru Dacia, intr-o zona de pret in care abunda interioarele gri! Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea Laureate sunt: jante din aluminiu, tapiterie bej, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege optional vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

Dacia Sandero este oferita in Romania cu 3 ani de garantie in limita a 100.000 de km. Intervalul de revizii pentru motoarele pe benzina: 20.000 de km!

Probabil ca cea mai interesanta versiune se anunta a fi Laureate, care ofera practic toate conditiile unei masini moderne la doar 9350E . Interesant este insa si faptul ca masina de 5000 de e uro ramane astfel o pura istorie. Bine ai venit Sandero!


 
Media a 22 voturi: 3.09

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
O noua motorizare pentru Dacia
23 Jun 2009
Începând de azi, 23 iunie, modelele Logan şi Sandero cu motor pe benzină 1.2 16V 75 CP pot fi comandate în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia. Modelul Logan berlină este disponibil pe versiunile Ambiance, Preference şi Laureate la preţuri începând de la 6 550, 7250 euro şi 8 150 euro. Sandero este disponibil tot în aceleaşi versiuni ca la modelul Logan, la preţuri pornind de la 7 500 euro, 8 200 euro, respectiv 9 100 euro.
Sandero Sand’up
30 Oct 2008
Renault a prezentat cu succes, la Salonul Auto desfasurat la Sao Paulo, noul concept putin costisitor Dacia Sandero cu dotari pentru raliuri.Cealalta masina expusa este o alta Sandero, dar aceasta este mult mai atragatoare. Denumita conceptul Sandero Sand’up, aceasta este concept 2+2 care poate merge de la un coupe acoperit la un pickup convertibil datorita designului modular.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate