anunturi auto gratuite  
   

BMW X6 'Schwarz'

Adaugat la: 16 Oct 2008
Vizualizari: 01863
Adaugat de: Bary Tags: bmw, x6, bmw x6, schwarz

BMW X6 'Schwarz'
6 imagini
BMW X6 'Schwarz' BMW X6 'Schwarz' BMW X6 'Schwarz' BMW X6 'Schwarz' BMW X6 'Schwarz' BMW X6 'Schwarz'

Cine si-ar fi imaginat ca hatchback-crossover-coupe-ul X6 de la BMW poate arata asa de bine intr-un finisaj negru mat. Personal, noi am fi pastrat jentile din aliaj argintiu, dar mai mult decat atat, acest X6 care arata ca si cum ar fi fost vazut intr-o parcare undeva in Austria, judecand dupa numerele de inmatriculare, primeste aprobarea noastra. Atasat aveti o galerie foto.

 

via|carscoop.blogspot.com


 
Media a 12 voturi: 3.33

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Status Design tunează BMW X6 SUV
15 Jun 2010
Status Design a lansat un nou pachet de tuning pentru BMW X6 SUV.Pachetul Aero pentru exterior include noi praguri laterale, LED-uri de zi inserate în spoilerul frontal, precum şi un nou spoiler spate cu sistem de evacuare dublu.Pentru a atrage atenţia potenţialilor cumpărători ai noului kit, eleronul, chederele pentru geamuri, oglinzile, grila spate şi difuzorul de aer au fost confecţionate din fibră de carbon.
Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare
15 Jun 2010
BMW dezvăluie o uriaşă galerie de fotografii ale viitorului X3 SUV.Pentru a menţine interesul asupra noului X3, constructorul bavarez a camuflat anumite zone din caroseria şi panoul de bord ale automobilului.
BMW M3 Coupe primeşte un nou pachet de performanţă
15 Jun 2010
Inginerii de la APP Europa au lansat un nou pachet de performanţă pentru BMW M3 Coupe. Alături de motorul V8, care generează acum un total de 450 CP şi 440 Nm ( mai mult cu 30 CP şi 40 Nm decât modelul standard ), pachetul aduce şi un sistem de frânare Stoptech STR care include etriere faţă cu 6 pistoane şi discuri de 380 mm şi etriere spate cu 4 pistoane şi discuri de 355 mm.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate