anunturi auto gratuite  
   

Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare

Adaugat la: 15 Jun 2010
Vizualizari: 02783
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: bmw, x3, suv

Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare
2 imagini
Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare
BMW dezvăluie o uriaşă galerie de fotografii ale viitorului X3 SUV.Pentru a menţine interesul asupra noului X3, constructorul bavarez a camuflat anumite zone din caroseria şi panoul de bord ale automobilului.

În ciuda camuflajului, este evident că X3 2011 adoptă stilul mai puţin complicat şi controversat al Seriei 5, împreună cu o grilă dublă proeminentă, iar dimensiunile sale îl poziţionează între crossoverele X1 şi X5, fiind mai mare decât vechiul X3.

Platorma împrumutată de la Seria 3 îl face mai uşor decât primul model. 

După premiera mondială la Salonul Auto de la Paris din această toamnă, X3 va fi oferit cu o gamă de motorizări ce va include unităţi diesel şi pe benzină cu şase şi patru cilindri, inclusive ultima versiune turbo pe benzină de 3.0 litri şi 306 CP.

Sursa | Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Chevrolet Captiva îşi schimbă înfăţişarea
13 Sep 2010
La standul Chevrolet, în cadrul Salonului Auto de la Paris, se va afla şi noul Captiva facelift, alături de MPV Orlando, Cruze hatchback şi cea mai nouă generaţie a subcompactului Aveo.Versiunea facelift a SUV-ului Chevy, care a fost lansat pentru prima dată în 2006, vine cu un nou set de spoilere, accesorii interioare, precum şi o nouă gamă de motorizări şi transmisii.
Nissan X-Trail SUV, acum şi în Europa
2 Aug 2010
Nissan a lansat versiunea europeană a lui X-Trail SUV, care va ajunge în showroom-uri în luna septembrie a acestui an. Design-ul exterior al lui X-Trail include o grilă redesenată, faruri şi spoiler frontal, alături de bara spate, triple, luminile LED şi setul de jante din aliaj de 17-18 inch.
Status Design tunează BMW X6 SUV
15 Jun 2010
Status Design a lansat un nou pachet de tuning pentru BMW X6 SUV.Pachetul Aero pentru exterior include noi praguri laterale, LED-uri de zi inserate în spoilerul frontal, precum şi un nou spoiler spate cu sistem de evacuare dublu.Pentru a atrage atenţia potenţialilor cumpărători ai noului kit, eleronul, chederele pentru geamuri, oglinzile, grila spate şi difuzorul de aer au fost confecţionate din fibră de carbon.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate