anunturi auto gratuite  
   

Cautare dsg

Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta
15 Jun 2010
Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta
Volkswagen a dezvăluit primele fotografii ale noului Jetta. Din punct de vedere stilistic, Jetta se bazează pe NCC concept coupe, prezentat la Salonul Auto de la Detroit la inceputul acestui an, oferind un design mai elegant decât cel al modelului care îşi încetează activitatea.
Tags: volkswagen, jetta, ncc
Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva
25 Feb 2010
Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva
Al şaselea reprezentant al gamei Volkswagen Golf, CrossGolf, va avea debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din martie, alături de CrossPolo, Polo GTI şi Touareg SUV. Asemenea lui CrossPolo, noul crossover compact este de fapt o versiune mărită a lui Golf Plus facelift.
Tags: volkswagen, crossgolf, polo, crosspolo
Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata
25 Jan 2010
Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata
Prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Frankfurt, Volkswagen Golf R vine cu un motor turbo de 2.0 litri ce transferă celor patru roţi o putere de 270 CP, fiind cel mai puternic şi cel mai rapid din seria de producţie Golf.Magnificul Golf  atinge 100 km/h în mai puţin de 5.
Tags: golf, volkswagen, golf r, frankfurt
Skoda îmbunătăţeşte gama Octavia cu un nou motor
23 Jan 2010
Skoda îmbunătăţeşte gama Octavia cu un nou motor
Gama Octavia va fi îmbunătăţită pentru anul 2010 cu un nou motor şi noi opţiuni de transmisie. În plus, ambele versiuni, sedan şi combi, sunt acum oferite cu un nou motor pe benzină de 1.2 litri TSI, în timp ce propulsorul diesel 1.6 TDI de 105 CP poate fi echipat şi cu transmisia DSG.
Tags: skoda, octavia, break, sedan, estate, liftback, dsg
Noul Superb Combi
8 Jan 2010
Noul Superb Combi
Generaţia actuală a modelului Superb oferă clienţilor un automobil spaţios, cu tehnologie avansată (motorizări TSI, transmisie DSG, faruri adaptive Bi-Xenon AdaptiveFrontlightSystem şi trapă portbagaj cu funţionalitate TwinDoor).
Tags: skoda superb, superb combi, skoda, superb, combi
Volkswagen Scirocco GT se lanseaza in UK
3 Nov 2009
Volkswagen Scirocco GT se lanseaza in UK
Filiala Wolkswagen din Marea Britanie a anunţat lansarea noului Scirocco GT, echipat cu motor optimizat de 2 litri TFSI, care dezvoltă 210 CP, parametrii ce îi permit să atingă 100 km/h în 6,9 secunde, atât pentru cutia de viteze manuală cât şi pentru cea DSG cu dublu ambreiaj care &ici...
Tags: volkswagen, vw, gt, tfsi
Golf VI primeşte o nouă gamă de motorizări
3 Oct 2009
Golf VI primeşte o nouă gamă de motorizări
Disponibil în ambele variante, cu două şi patru uşi, noul VW Golf VI este oferit în SUA în două versiuni de motorizare, o unitate pe benzină de 2.5 litri cu cinci cilindri, care dezvoltă 170 CP şi un TDI de 2.0 litri, care produce 140 CP. Preţurile, ce includ taxele, pornesc de la 12.
Tags: wolkswagen, golf, tdi, diesel
Detalii noul Volkswagen Polo
28 May 2009
Detalii noul Volkswagen Polo
Volkswagen îţi prezintă modificările esenţiale ale noului Polo în comparaţie cu generaţia anterioară: *    noi motoare TSI şi Common Rail TDI , *    toate propulsoarele respectă standardele de emisii Euro-5, *    reducere cu până la 20 de proce...
Tags: volkswagen polo
Pagina   1
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate