anunturi auto gratuite  
   

Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva

Adaugat la: 25 Feb 2010
Vizualizari: 01336
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: volkswagen, crossgolf, polo, crosspolo

Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva
8 imagini
Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva

Al şaselea reprezentant al gamei Volkswagen Golf, CrossGolf, va avea debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din martie, alături de CrossPolo, Polo GTI şi Touareg SUV. Asemenea lui CrossPolo, noul crossover compact este de fapt o versiune mărită a lui Golf Plus facelift.

Modificările exterioare includ bări de protecţie care încorporează proiectoarele de ceaţă, partea inferioară a spoilerului frontal şi posterior a fost vopsită în argintiu iar garda la sol a fost ridicată la 111 cm.

Pentru interior, CrossGolf a primit o tapiţerie specială, cu noi nuanţe şi cu grile de aerisire cu aspect cromat.

Paleta de motoare include atât versiunile TSI pe benzină, cât şi versiunile diesel TDI. Gama de motoare pe benzină include o unitate de 1.2 litri şi 105 CP şi una de 1.4 litri şi 122 CP sau 160 CP, în timp ce gama diesel este limitată la 105 CP pentru unitatea de 1.6 litri şi 140 CP pentru cea de 2.0 litri.

Cu excepţia unităţii TSI de 1.2 litri şi 105 CP, toate celelalte motoare pot fi cuplate la trasmisia DSG cu dublu ambreaj. Pentru motoarele pe benzină şi TDI-ul de 1.6 litri şi 105 CP, cutia DSG va avea şapte rapoarte, în timp ce TDI-ul de 2.0 litri 140 CP primeste o cutie cu şase rapoarte.

Vânzările lui Wolkswagen CrossGolf vor începe din luna aprilie.

Sursa|Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor
26 Aug 2010
Volkswagen a anunţat adăugarea unui nou motor pe benzină în gama de motorizări a lui Volkswagen Fox pe piaţa europeană.Unitatea de 1.2 litri, care respectă normele Euro 5 este utilizată pe cele mai recente modele Polo, înlocuind motorul de 55 CP.Noul motor dezvoltă o putere de 60 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 15.6 secunde, viteza maximă fiind de 153 km/h, cu un consum de 5.8 litri/100 km .Propulsorul de 1.
Volkswagen Scirocco a ajuns la 100000 de unităţi vândute
6 Aug 2010
Automobilul 100.000 ce aparţine celei de-a treia generaţii a lui Scirocco a ieşit până astăzi de pe linia de producţie a uzinei Wolkswagen Autoeuropa din Portugalia, după doar doi ani de la lansarea pe piaţă a modelelor coupe compact şi hatchback. Ceea ce vă putem reaminti despre Wolkswagen Scirocco R este propulsorul TSI de 2.0 litri, caroseria albastră metalizată şi interiorul Titan Black.
Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare
27 Jun 2010
Volkswagen a început testele celei de-a şaptea generaţie Golf, care va ajunge în showroom-urile din toată lumea în anul 2012.Totul se petrece sub caroseria actualei generaţii Golf, dar „peticile” şi arcul mărit al roţilor scot în evideţă faptul că testele se execută pe baza următoarei generaţii Golf.Mai precis, platforma MQB a lui Mk7 va avea un ampatament mai lung şi console-spate mai scurte, oferind un spaţiu mai eficient.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate