anunturi auto gratuite  
   

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor

Adaugat la: 26 Aug 2010
Vizualizari: 03215
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: volkswagen, fox

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor
3 imagini
Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor

Volkswagen a anunţat adăugarea unui nou motor pe benzină în gama de motorizări a lui Volkswagen Fox pe piaţa europeană.Unitatea de 1.2 litri, care respectă normele Euro 5 este utilizată pe cele mai recente modele Polo, înlocuind motorul de 55 CP.

Noul motor dezvoltă o putere de 60 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 15.6 secunde, viteza maximă fiind de 153 km/h, cu un consum de 5.8 litri/100 km .

Propulsorul de 1.2 litri este disponibil în întreaga gamă, cu preţuri începând de la 9.825 €.


 
Media a 5 voturi: 4.60

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen Scirocco a ajuns la 100000 de unităţi vândute
6 Aug 2010
Automobilul 100.000 ce aparţine celei de-a treia generaţii a lui Scirocco a ieşit până astăzi de pe linia de producţie a uzinei Wolkswagen Autoeuropa din Portugalia, după doar doi ani de la lansarea pe piaţă a modelelor coupe compact şi hatchback. Ceea ce vă putem reaminti despre Wolkswagen Scirocco R este propulsorul TSI de 2.0 litri, caroseria albastră metalizată şi interiorul Titan Black.
Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare
27 Jun 2010
Volkswagen a început testele celei de-a şaptea generaţie Golf, care va ajunge în showroom-urile din toată lumea în anul 2012.Totul se petrece sub caroseria actualei generaţii Golf, dar „peticile” şi arcul mărit al roţilor scot în evideţă faptul că testele se execută pe baza următoarei generaţii Golf.Mai precis, platforma MQB a lui Mk7 va avea un ampatament mai lung şi console-spate mai scurte, oferind un spaţiu mai eficient.
Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta
15 Jun 2010
Volkswagen a dezvăluit primele fotografii ale noului Jetta. Din punct de vedere stilistic, Jetta se bazează pe NCC concept coupe, prezentat la Salonul Auto de la Detroit la inceputul acestui an, oferind un design mai elegant decât cel al modelului care îşi încetează activitatea. În interior diferenteţe între noul şi vechiul Jetta sunt greu de observat.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate