anunturi auto gratuite  
   

Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare

Adaugat la: 27 Jun 2010
Vizualizari: 02739
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: volkswagen, golf, mk7

Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare
4 imagini
Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare

Volkswagen a început testele celei de-a şaptea generaţie Golf, care va ajunge în showroom-urile din toată lumea în anul 2012.

Totul se petrece sub caroseria actualei generaţii Golf, dar „peticile” şi arcul mărit al roţilor scot în evideţă faptul că testele se execută pe baza următoarei generaţii Golf.

Mai precis, platforma MQB a lui Mk7 va avea un ampatament mai lung şi console-spate mai scurte, oferind un spaţiu mai eficient.

Motorul lui Volkswagen Mk7 va face parte din cea mai recentă generaţie de motoare turbo, cu injecţie directă (pentru versiunea pe benzină) şi consum redus de carburant (pentru versiunea diesel).

Volkswagen a confirmat faptul ca noul Golf Mk7 va fi oferit fie în versiunea electrică, fie hibridă.Versiunea electrică va fi echipată cu o unitate ce dezvoltă 115 CP şi un cuplu de 270 Nm, precum şi un set de baterii litiu-ion, ce vor produce energia necesară deplasării pe o dinstanţă de 150 km.

Sursa | Carscoop


 
Media a 2 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor
26 Aug 2010
Volkswagen a anunţat adăugarea unui nou motor pe benzină în gama de motorizări a lui Volkswagen Fox pe piaţa europeană.Unitatea de 1.2 litri, care respectă normele Euro 5 este utilizată pe cele mai recente modele Polo, înlocuind motorul de 55 CP.Noul motor dezvoltă o putere de 60 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 15.6 secunde, viteza maximă fiind de 153 km/h, cu un consum de 5.8 litri/100 km .Propulsorul de 1.
Volkswagen Scirocco a ajuns la 100000 de unităţi vândute
6 Aug 2010
Automobilul 100.000 ce aparţine celei de-a treia generaţii a lui Scirocco a ieşit până astăzi de pe linia de producţie a uzinei Wolkswagen Autoeuropa din Portugalia, după doar doi ani de la lansarea pe piaţă a modelelor coupe compact şi hatchback. Ceea ce vă putem reaminti despre Wolkswagen Scirocco R este propulsorul TSI de 2.0 litri, caroseria albastră metalizată şi interiorul Titan Black.
Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta
15 Jun 2010
Volkswagen a dezvăluit primele fotografii ale noului Jetta. Din punct de vedere stilistic, Jetta se bazează pe NCC concept coupe, prezentat la Salonul Auto de la Detroit la inceputul acestui an, oferind un design mai elegant decât cel al modelului care îşi încetează activitatea. În interior diferenteţe între noul şi vechiul Jetta sunt greu de observat.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate