anunturi auto gratuite  
   

Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta

Adaugat la: 15 Jun 2010
Vizualizari: 01837
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: volkswagen, jetta, ncc

Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta
7 imagini
Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta Volkswagen dezvăluie primele fotografii ale noului Jetta

Volkswagen a dezvăluit primele fotografii ale noului Jetta.

Din punct de vedere stilistic, Jetta se bazează pe NCC concept coupe, prezentat la Salonul Auto de la Detroit la inceputul acestui an, oferind un design mai elegant decât cel al modelului care îşi încetează activitatea.

În interior diferenteţe între noul şi vechiul Jetta sunt greu de observat.Volkswagen a renunţat la panoul de bord puţin adâncit a lui Golf VI în schimbul unui panou de bord simplu, pastrând însă sistemul GPS.

Platforma noului Jetta are o lungime de 4644 mm, cu 90 mm mai mult decât cea a vechiului Jetta, lucru care ar trebui să îmbunătăţească atât confortul pasagerilor cât şi spaţiul pentru bagaje.

Cel puţin în Europa, noul Jetta va fi oferit cu o gamă de motorizări ce include trei unităţi TSI pe benzină de 1.2, 1.4 şi 2.0 litri care dezvoltă 105 CP, 122 CP şi respectiv 200 CP, şi două unităţi TDI diesel, de 1.6 şi 2.0 litri care dezvoltă 105 CP si respectiv 140 CP.

Toate unităţile vor fi cuplate la o transmisie manuală pentru modelele standard, în timp ce transmisia automată va fi oferită opţional, iar pentru unităţile TDI şi TSI de 2.0 litri Volkswagen pune la dispoziţie şi transmisia DSG cu 6 trepte.

Echipate cu tehnologia BlueMotion, care include un sistem de Pornire-Oprire şi baterii reîncărcabile, Jetta beneficiază de o reducere a consumul de conbustibil la 5.3 litri/100km şi a emisiilor de CO2 la 123 g/km pentru versiunea TSI de 1.2 litri, şi respectiv 4.1 litri/100km şi 109 g/km pentru versiunea TDI de 1.6 litri.

Utilizând unitatea diesel de 2.0 litri care dezvoltă un cuplu de 320 Nm, noua Jetta atinge 100 km/h în 8.7 secunde.

Preţurile pentru noua Jetta pentru piaţa europeană vor fi anunţate la o dată ulterioară.

 

 

 


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor
26 Aug 2010
Volkswagen a anunţat adăugarea unui nou motor pe benzină în gama de motorizări a lui Volkswagen Fox pe piaţa europeană.Unitatea de 1.2 litri, care respectă normele Euro 5 este utilizată pe cele mai recente modele Polo, înlocuind motorul de 55 CP.Noul motor dezvoltă o putere de 60 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 15.6 secunde, viteza maximă fiind de 153 km/h, cu un consum de 5.8 litri/100 km .Propulsorul de 1.
Volkswagen Scirocco a ajuns la 100000 de unităţi vândute
6 Aug 2010
Automobilul 100.000 ce aparţine celei de-a treia generaţii a lui Scirocco a ieşit până astăzi de pe linia de producţie a uzinei Wolkswagen Autoeuropa din Portugalia, după doar doi ani de la lansarea pe piaţă a modelelor coupe compact şi hatchback. Ceea ce vă putem reaminti despre Wolkswagen Scirocco R este propulsorul TSI de 2.0 litri, caroseria albastră metalizată şi interiorul Titan Black.
Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare
27 Jun 2010
Volkswagen a început testele celei de-a şaptea generaţie Golf, care va ajunge în showroom-urile din toată lumea în anul 2012.Totul se petrece sub caroseria actualei generaţii Golf, dar „peticile” şi arcul mărit al roţilor scot în evideţă faptul că testele se execută pe baza următoarei generaţii Golf.Mai precis, platforma MQB a lui Mk7 va avea un ampatament mai lung şi console-spate mai scurte, oferind un spaţiu mai eficient.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate