anunturi auto gratuite  
   

Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata

Adaugat la: 25 Jan 2010
Vizualizari: 01146
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: golf, volkswagen, golf r, frankfurt

Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata
29 imagini
Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata Volkswagen Golf R, cel mai puternic Golf in viata

Prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Frankfurt, Volkswagen Golf R vine cu un motor turbo de 2.0 litri ce transferă celor patru roţi o putere de 270 CP, fiind cel mai puternic şi cel mai rapid din seria de producţie Golf.

Magnificul Golf  atinge 100 km/h în mai puţin de 5.7 secunde atunci când este echipat cu o cutie de viteze manuală, şi 5.5 secunde atunci când este echipat cu cutia de viteze opţională, DSG, cu dublu ambreaj. În ambele cazuri, viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Diferenta de putere, de la 211CP pana la 270CP, s-a putut obtine utilizand un alizaj special pentru blocul motor, fiind modificate de asemenea si pistoanele dar si injectoarele prin cresterea presiunii de admisie. Pe langa imbunatatirea sistemul turbo s-a schimbat si intercooler-ul, putand astfel disipa caldura generata mult mai usor. Cei 270 CP rezultati sunt obtinuti la 6000 rpm, iar cuplul maxim de 350 Nm la 2500 rpm.

Siguranta Noul R este sustinuta si de sistemul de franare cu discuri noi de 345 mm pe fata si 310 mm pe spate dar si de suspensiile coborâte cu 24 mm.  Sistemul ESP a fost regandit, permitand setarea in doua trepte in functie de suprafata de rulare, iar direcţia electro-mecanica a fost modificată pentru un raspuns mai precis in cazul utilizarii pe pista.

Noul Golf 6 R a ajuns in reprezentatntele europene la sfarsitul anului, cu preturi incepand de la 30755 euro, pret cu toate taxele.

 


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen Fox achiziţionează un nou motor
26 Aug 2010
Volkswagen a anunţat adăugarea unui nou motor pe benzină în gama de motorizări a lui Volkswagen Fox pe piaţa europeană.Unitatea de 1.2 litri, care respectă normele Euro 5 este utilizată pe cele mai recente modele Polo, înlocuind motorul de 55 CP.Noul motor dezvoltă o putere de 60 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 15.6 secunde, viteza maximă fiind de 153 km/h, cu un consum de 5.8 litri/100 km .Propulsorul de 1.
Volkswagen Scirocco a ajuns la 100000 de unităţi vândute
6 Aug 2010
Automobilul 100.000 ce aparţine celei de-a treia generaţii a lui Scirocco a ieşit până astăzi de pe linia de producţie a uzinei Wolkswagen Autoeuropa din Portugalia, după doar doi ani de la lansarea pe piaţă a modelelor coupe compact şi hatchback. Ceea ce vă putem reaminti despre Wolkswagen Scirocco R este propulsorul TSI de 2.0 litri, caroseria albastră metalizată şi interiorul Titan Black.
Volkswagen Golf Mk7 a intrat în faza de testare
27 Jun 2010
Volkswagen a început testele celei de-a şaptea generaţie Golf, care va ajunge în showroom-urile din toată lumea în anul 2012.Totul se petrece sub caroseria actualei generaţii Golf, dar „peticile” şi arcul mărit al roţilor scot în evideţă faptul că testele se execută pe baza următoarei generaţii Golf.Mai precis, platforma MQB a lui Mk7 va avea un ampatament mai lung şi console-spate mai scurte, oferind un spaţiu mai eficient.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate