anunturi auto gratuite  
   

Cautare sedan

Honda Accord Sedan echipata de Mugen MotorParts
4 Nov 2009
Honda Accord Sedan echipata de Mugen MotorParts
Ieri, la Salonul Auto SEMA, Honda a dezvăluit noua sa linie de accesorii Mugen pentru Accord Sedan care va fi disponibil, prin dealerii firmei autorizate începând din 11 noiembrie.
Tags: honda, accord, sedan, mugen, sema
Audi confirma preturile pentru S4 Limuzina, A5 si S5 Cabriolet
21 Aug 2009
Audi confirma preturile pentru S4 Limuzina, A5 si S5 Cabriolet
Audi a anunţat preţurile oficiale in Statele Unite pentru noile modele S4 , A5 si S5 Cabriolet. Cele doua modele "S", care sunt dotate cu un motor de 3 litri si 333CP vor ajunge in show-room-urile Audi la sfarşitul lunii august in timp ce A5 decapotabil va intregi gama in toamna acestui an.
Tags: audi, a4, s4, a5, s5, cabrio
Detalii si preturi pentru Mercedes Benz E-Class Estate
6 Aug 2009
Detalii si preturi pentru Mercedes Benz E-Class Estate
Mercedes-Benz a prezentat oficial detalii despre noul E-Class Estate care se va alatura sedan-ului si variantei coupe a modelului business incepand cu luna noiembrie a acestui an.
Tags: mercedes benz, e-class, estate
Jaguar XJ-poze si detalii oficiale
9 Jul 2009
Jaguar XJ-poze si detalii oficiale
Noul Jaguar XJ 2010 a fost lansat oficial joi 9 iulie, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Galeriile Saatchi din Londra, iar gazda a fost nimeni altul decat prezentatorul TV Jay Leno, un pasionat si un colectionar de seama al masinilor.
Tags: jaguar xj, jaguar
Audi A4 2009 castiga 5 stele la NHTSA Crash Test
16 Oct 2008
Audi A4 2009 castiga 5 stele la NHTSA Crash Test
Audi a anuntat astazi Intr-un stil pompos, ca noul A4 Sedan 2009 a reusit sa acumuleze 5 stele pentru impactul frontal,lateral si rostogoliri, teste facute de catre National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).
Tags: audi a4, crash test, audi, a4, nhtsa
BMW Seria 3 -Facelift
2 Oct 2008
BMW Seria 3 -Facelift
La doar o saptamana dupa prezentarea noului Seria 7, BMW isi indreapta acum atentia asupra modificarilor la Sedan Seria 3 si a modelelor turistice care trebuie sa-si faca prima aparitie publica la Paris Motor Show in aceasta luna, acestea fiind puse in vanzare imediat dupa eveniment.
Tags: bmw, seria 3, sedan, facelift
Toyota Avensis 2009
23 Sep 2008
Toyota Avensis 2009
Toyota va avea premiera globala a noului segment D-Sedan, modelul avensis 2009,pe 2 octombrie, la Expozitia Internationala de la Paris. Noul Avensis este a treia generatie a modelului construita la uzinele Toyota din Burnaston, Derbyshire, UK.
Tags: toyota avensis, toyota, avensis, 2009
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
22 Sep 2008
Perfectiunea BMW - Noua Serie 3
O decizie evidentă. Exteriorul BMW Seria 3 Sedan. Liniile de pe capotă conferă dinamism pe măsură ce se apropie de logo-ul BMW şi îl înconjoară. În acelaşi timp, linia umerilor iese dintre faruri şi se întinde paralel cu linia Sick, pentru a alungi optic autovehiculul.
Tags: bmw, seria 3, bmw seria 3
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
30 Aug 2008
Prezentare Noul Renault Clio Symbol
Salonul Auto de la Moscova care si-a deschis portile in 26 august a oferit ocazia celor de la Renault sa lanseze o noua versiune a sedanului Renault Clio Symbol. Masina va fi comercializata in tari din Europa Centrala si de Est, Rusia, Turcia precum si in Africa de Nord denumita alternativ Symbol sau Thalia.
Tags: renault, clio, symbol, renault clio, clio symbol, renault clio symbol
Pagina   1 2
Mergi la pagina  

Cautare Stiri

Cuvant:
Categorie:  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate