anunturi auto gratuite  
   

Jaguar XJ-poze si detalii oficiale

Adaugat la: 9 Jul 2009
Vizualizari: 01769
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: jaguar xj, jaguar

Jaguar XJ-poze si detalii oficiale
27 imagini
Jaguar XJ 2010 Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale Jaguar XJ-poze si detalii oficiale

Noul Jaguar XJ 2010 a fost lansat oficial joi 9 iulie, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Galeriile Saatchi din Londra, iar gazda a fost nimeni altul decat prezentatorul TV Jay Leno, un pasionat si un colectionar de seama al masinilor.

Fata de vechea gerneratie, unde formele erau drepte, motorizarile limitate si interiorul clasic, de data aceasta, odata cu lansarea noii generatii, totul s-a schimbat: formele sunt rotunjite si elegante, imbinate intr-o maniera moderna, interiorul se remarca prin tehnologie si lux desavarsit, iar motorizarile sunt de exceptie.
Remarcandu-se printr-un design inovator si prin tehnologie intuitiva, noul XJ este un sedan fascinant care depaseste asteptarile si care reuseste astfel sa stabilieasca noi standarde in gama de lux.

Ineriorul se prezinta ca o combinatia reusita intre lemn, crom, piele si tehnologie, iar rezultatul il reprezinta cateva dintre dotarile avangardiste: plafon panoramic actionat electric, sistem Smart Key, ecran color HD cu tehnologie Touch-Screen si sistem de navigatie, cutie automata in 6 rapoarte Sequential Shift, comanda vocala interactiva.

Sistemul audio in varianta standard dezvolta 400W si include 12 incinte acustice, functie de redare MP3, Hard Disk pentru stocarea melodiilor, functia ce permite controlul dinamic al volumului. Varianta premium dezvolta 600W si are suplimentar amplificator DSP, 14 incinte acustice, 2 subwoofer-e dar si posibilitatea conectarii castilor cu tehnologie fara fir.

Pentru cunoscatori, Jaguar ofera un sistem Bowers&Wilkins ce dezvolta 1200W care contine 20 incinte acustice, sistem surround iar rezultatul este unul remarcabil: calitatea sunetului identica cu a celor mai bune sisteme de casa.

Ajutat de sasiul din aluminiu dar si de forma aerodinamica, noul XJ cantareste cu 150kg mai putin decat predecesorul sau iar performantele sunt imbunatatite.
Jaguar XJ se prezinta in doua variante, una normala SWB si una cu ampatament marit LWB (12,5 cm mai mult in lungime) si dispune de trei motorizari: un diesel V6 de 3l care dezvolta 202CP, si doua motoare pe benzina V8 de 5l ce dezvolta 283CP (simplu aspirat) si respectiv 375CP (supraalimentat).

Pretul de inceput, in Germania, al modelului Jaguar XJ 3.0 L V6 Diesel S Luxury este de 76.900 euro(TVA Inclus) iar versiunea cea mai scumpa XJ 5.0 L V8 Kompressor Supersport are pretul de pornire de 139.900 euro la care se mai adauga optionalele .

Via|Jaguar
Foto|Carscoop


 
Media a 8 voturi: 3.38

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate