anunturi auto gratuite  
   

Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice

Adaugat la: 8 Jul 2009
Vizualizari: 02699
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: lamborghini, gallardo, spyder

Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice
20 imagini
Lamborghini Gallardo Spyder Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice Lamborghini Gallardo Spyder-poze si detalii tehnice

Dezvaluit pentru prima data la salonaul Auto de la L.A, noul Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder revine in atentia pasionatilor de masini frumoase cu un nou set de poze si cateva detalii tehnice.

Producatorul Italian, sau German(VW Grup), a echipat noua versiune cu un motor V10 cu o cilindree de 5.2l (cu 200cmc mai mult decat la generatia anterioara) si care dezvolta 552CP. Aceste modificari, coroborate cu reducerea greutatii totale cu 20kg, au dus la obtinerea unui raport putere-greutate de 2.77kg per cal putere.

Cutia de viteze cu sase rapoarte a fost revizuita, aducand astfel un plus de sportivitate cu 40% imbunatatit utilizand modul sportiv “corsa”.
Viteza maxima poate ajunge la 324km/h, iar acceleratia de la 0 la 100km/h se realizeaza in 4 secunde.

Desi este un supercar, emisiile poluante si consumul nu au fost nici ele neglijate, avand valori asemanatoare cu ale unei berlina.

Un lucru in schimb nu s-a modificat: designul acoperisului retractabil. Acesta este disponibil in patru culori-negru, albastru, gri si bej-si se pliaza in doar 20 secunde.

Cateva dintre dotarile de baza ce se regasesc pe acest bolid includ airbag-uri cortina, instalatie de climatizare cu doua zone, scaune invelite in piele, lumini cu tehnologie LED si un sistem de sonorizare performant ce este prevazut si cu conector USB.

Optional, se pot  comanda sistemul performant de navigatie, camera pentru mersul inapoi si  functia Bluetooth.

Pretul de pornire al Lambo Spyder anuntat pentru piata din SUA este de 220.000$, iar vanzarile vor incepe in a doua jumatate a acetui an.

Via|motortrend


 
Media a 19 voturi: 3.32

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate