anunturi auto gratuite  
   

ACR sprijina pagubitii de taxa auto!

Adaugat la: 18 Jul 2008
Vizualizari: 03545
Adaugat de: Bary Tags: taxa de prima inmatriculare, taxa auto, taxa de poluare, taxa de mediu

O initiativa excelenta din partea Automobil Clubul Roman: Asociatia a hotarit sa sprijine, prin intermediul celor 80 de juristi si avocati de care dispune in toata tara, demersurile celor care doresc sa dea statul in judecata pentru a-si recupera sumele platite pentru taxa de prima inmatriculare.

Intr-o miscare fara precedent a societatii civile, postul Realitatea TV si ACR au incheiat un parteneriat prin care doresc sa constientizeze cetatenii Romaniei ca taxa de inmatriculare este ilegala, ca exista modalitati legale de protest impotriva ei si ca exista suficiente sanse pentru ca romanii sa-si recupereze banii dati pe taxa.

Puteti apela la Automobil Clubul Roman chiar daca nu sunteti membri ACR (desi ar fi frumos sa fiti, nimic nu e gratis pe lumea asta), apeland la telefonul 317.82.46 sau trimitand un e-mail la taxa_auto@acr.ro.

Conform ACR, modalitatile de recuperare a banilor sunt: Procedura de contencios administrativ si Procedura de contencios civil, cei indreptatiti fiind persoanele fizice si juridice care au importat autovehicule second-hand din tari membre ale Uniunii Europene si carora li s-a perceput sau urmeaza sa li se perceapa taxa speciala pentru inmatricularea respectivelor bunuri.

Contactati ACR pe pagina acestei asociatii: www.acr.ro

Semnati petitia Realitatea TV pentru abrogarea taxei!

 

Sursa: Drive-Test.ro


 
Media a 5 voturi: 3.00

Comentarii
фитнес туры
Принципы построения программы спортивных туров
Специфика путешествий с физкультурно-спортивными целями
Подробно о видах занятий спортивного туризма
Спортивные Туры  
Полезные заметки в распорядке дня начинающего спортсмена
Мотивация и достижение целей
<a href=https://fitness-gym.org.ua/about>турыоздоровительно спортивные туры</a>
<a href=https://fitness-gym.org.ua/news>спортивные турыоздоровительно спортивные туры</a>
<a href=https://fitness-gym.org.ua/gallery>спортивные турыоздоровительно спортивные туры</a>
<a href=https://fitness-gym.org.ua/services>Фитнес дома Диана Кутанина</a>
<a href=https://fitness-gym.org.ua/contacts>фитнес клуб на Лесной</a>

<a href=https://fitness-gym.org.ua/gallery>домашнее похудение</a>
KuTlRito | 19.01.21 16:27
Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Calculator Noua Taxa Auto-www.salonauto.ro
22 Sep 2008
Salonauto.ro ofera posibilitatea utlizatorilor sai sa calculeze taxa de poluare pentru autovehicule din import valabila incepand cu 01.07.2008. Modificarea cuantumului acestei taxe a dus la cresterea considerabila a importului de autoturisme second-hand, in special de productie germana, cu fabricatie intre 1993-2003, Euro 2 sau Euro 3, functionand foarte bine principiul ca ce face neamtul nu se strica.
Senatul anuleaza taxa auto!
18 Jul 2008
Senatul a adoptat astazi anularea taxei auto, cu 45 de voturi pentru si 6 voturi impotriva. Daca si Camera Deputatilor va adopta propunerea PD-L de anulare a taxei de inmatriculare, atunci toti posesorii auto care au platit taxa auto isi vor primi banii inapoi in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii. Motivele anularii acestei taxe sunt simple: aceasta contravine Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si nivelul taxei este foarte mare raportat la veniturile romanilor.
Taxa auto 2008 a fost adoptata de Guvern
18 Jul 2008
Guvernul a adoptat astazi ordonanta de urgenta prin care este introdusa noua taxa auto. Conform acestei ordonante, de la 1 iulie 2008 vom plati mai putin pentru masinile mai vechi, si mai mult pentru masinile mai noi.
Copyright © 2005 - 2022 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate