anunturi auto gratuite  
   

Calculator Noua Taxa Auto-www.salonauto.ro

Adaugat la: 22 Sep 2008
Vizualizari: 18524
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: calculator taxa, noua taxa, taxa auto

Calculator Noua Taxa Auto-www.salonauto.ro

Salonauto.ro ofera posibilitatea utlizatorilor sai sa calculeze taxa de poluare pentru autovehicule din import valabila incepand cu 01.07.2008.

Modificarea cuantumului acestei taxe a dus la cresterea considerabila a importului de autoturisme second-hand, in special de productie germana, cu fabricatie intre 1993-2003, Euro 2 sau Euro 3, functionand foarte bine principiul ca ce face neamtul nu se strica.

In topul preferintelor romanilor se situeaza marci precum Volkswagen, Audi, Opel, BMW sau Ford, existand insa o oarecare retinere la achizitionarea marcile frantuzesti Renault, Peugeot sau a celor fabricate in Italia, Fiat, Alfa Romeo, in special datorita costuriolr de intretinere ridicate.


Calculator Taxa de Poluare


 
Media a 16 voturi: 3.19

Comentarii
guest test post
<a href=" http://temresults2018.com/ ">bbcode</a>
<a href="http://temresults2018.com/">html</a>
http://temresults2018.com/ simple
GuestMEemi | 18.05.07 19:38
https://pradiz.com/tours/moscow/stalin-bunker-tour
Stalin's bunker museum tour in Moscow
Get in one of the top secret places of Moscow! Stalin Bunker in Ismailovo will reveal you all its secrets.

On the outskirts of Moscow, on the fringe of Izmailovo Park, a grim WWII relic lies dormant. Its Joseph Stalin's personal bunker, constructed for him to command the Red Army during the Battle for Moscow. A must-have destination on your tour list, if you are into the WWII and Soviet history.

Activity Details
Duration:
1 hour
Instant confirmationTour type: Private guided tour in EnglishAvailable: Daily
Book This Tour


<a href=https://pradiz.com/tours/moscow/stalin-bunker-tour>Stalin's bunker museum tour in Moscow</a>
SISenlDutt | 19.04.03 17:43
Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Senatul anuleaza taxa auto!
18 Jul 2008
Senatul a adoptat astazi anularea taxei auto, cu 45 de voturi pentru si 6 voturi impotriva. Daca si Camera Deputatilor va adopta propunerea PD-L de anulare a taxei de inmatriculare, atunci toti posesorii auto care au platit taxa auto isi vor primi banii inapoi in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii. Motivele anularii acestei taxe sunt simple: aceasta contravine Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si nivelul taxei este foarte mare raportat la veniturile romanilor.
Taxa auto 2008 a fost adoptata de Guvern
18 Jul 2008
Guvernul a adoptat astazi ordonanta de urgenta prin care este introdusa noua taxa auto. Conform acestei ordonante, de la 1 iulie 2008 vom plati mai putin pentru masinile mai vechi, si mai mult pentru masinile mai noi.
18 Jul 2008
Guvernul Romaniei a decis sa supuna discutiei publice o noua varianta a taxei de poluare auto (a III-a), care a fost dupa cate se pare si pe placul Comisiei Europene.Conform acestei noi grile de calcul, masinile Euro4 si Euro3 vor plati taxa in functie de cantitatile de CO2 emise care sunt trecute in cartea de identitate a masinii, cu o reducere de 5% a valorii taxei pentru fiecare an de vechime al masinii. Taxa va lua in calcul atat emisiile de noxe cat si capacitatea cilindrica.
Copyright © 2005 - 2022 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate