anunturi auto gratuite  
   

SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva

Adaugat la: 4 Mar 2010
Vizualizari: 01561
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: citroen, suv, hibrid, geneva

SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva
9 imagini
SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva

Producătorul francez Citroen a lansat la Salonul Auto de la Geneva noul DS4, alături de impresionantul concept Survolt.

Jumătate hatchback, jumătate crossover, DS combină elementele de stil de la modele DS3 şi conceptul C-SportLounge cu mai multe detalii majore, cum ar fi plafonul puţin înclinat sau garda la sol mai ridicată.

Având patru locuri şi trei uşi, DS utilizează noua platform a lui C4, care va fi lansat în această toamnă la Salonul Auto de la Paris. Măsurând 4.26m lungime, 1.82m lăţime şi 1.48m înălţime, DS este mai scurt, dar mai incăpător şi mai inalt decat actualul C4 Coupe.

DS4 va fi propulsat de o unitate hibridă, format dint-un motor diesel HDi poziţionat în faţă şi un motor electric amplasat pe putea din spate, iar tractiunea poate fi pe fată (numai pentru motorul diesel), pe spate (utilizând numai motorul electric), sau tractiune integrală (utilizând ambele motoare).

Despre versiunea de producţie a autoturismului se va putea discuta abia din 2011.

Sursa|Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Chevrolet Captiva îşi schimbă înfăţişarea
13 Sep 2010
La standul Chevrolet, în cadrul Salonului Auto de la Paris, se va afla şi noul Captiva facelift, alături de MPV Orlando, Cruze hatchback şi cea mai nouă generaţie a subcompactului Aveo.Versiunea facelift a SUV-ului Chevy, care a fost lansat pentru prima dată în 2006, vine cu un nou set de spoilere, accesorii interioare, precum şi o nouă gamă de motorizări şi transmisii.
Noul Peugeot 3008 Hybrid4, primul hibrid diesel
24 Aug 2010
Peugeot va prezenta în premieră mondială primul model hibrid diesel, botezat 3008 Hybrid4.Noul crossover combină unitatea turbo diesel de 2.0 litri, ce transmite roţilor din faţă o putere de 163 CP, cu un motor electric cu tracţiune pe spate.Astfel se obţine un consum de combustibil mai redus decât al hibridul tipic.
Specialiştii de la Fortune Motorsports pregătesc Honda CR-Z hibrid pentru SEMA
3 Aug 2010
Honda a anunţat deja că noua Honda CR-Z hibrid va fi prezentată la Salonul Auto de la Las Vegas din noiembrie.Specialiştii de la Fortune Motorsports au lucrat împreună cu echipa de la Tjin Edition Roadshow la tunarea bolidului hibrid.Pentru alte informaţii legate de noua Honda CR-Z hibrid va trebui sa aşteptăm data lansării, tot ceea ce ştim este că se va colabora cu numeroase companii, printre care ADV.1, JD Motorsports, MagnaFlow, Shinzo Media şi Street Glow.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate