anunturi auto gratuite  
   

Specialiştii de la Fortune Motorsports pregătesc Honda CR-Z hibrid pentru SEMA

Adaugat la: 3 Aug 2010
Vizualizari: 02275
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: honda, cr-z, hibrid, fortune motorsports, motorsports, sema

Specialiştii de la Fortune Motorsports pregătesc Honda CR-Z hibrid pentru SEMA

Honda a anunţat deja că noua Honda CR-Z hibrid va fi prezentată la Salonul Auto de la Las Vegas din noiembrie.Specialiştii de la Fortune Motorsports au lucrat împreună cu echipa de la Tjin Edition Roadshow la tunarea bolidului hibrid.

Pentru alte informaţii legate de noua Honda CR-Z hibrid va trebui sa aşteptăm data lansării, tot ceea ce ştim este că se va colabora cu numeroase companii, printre care ADV.1, JD Motorsports, MagnaFlow, Shinzo Media şi Street Glow.

 

Sursa | Carscoop


 
Media a 1 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Noul Peugeot 3008 Hybrid4, primul hibrid diesel
24 Aug 2010
Peugeot va prezenta în premieră mondială primul model hibrid diesel, botezat 3008 Hybrid4.Noul crossover combină unitatea turbo diesel de 2.0 litri, ce transmite roţilor din faţă o putere de 163 CP, cu un motor electric cu tracţiune pe spate.Astfel se obţine un consum de combustibil mai redus decât al hibridul tipic.
SUV-ul Citroen DS4 se lansează la Geneva
4 Mar 2010
Producătorul francez Citroen a lansat la Salonul Auto de la Geneva noul DS4, alături de impresionantul concept Survolt.Jumătate hatchback, jumătate crossover, DS combină elementele de stil de la modele DS3 şi conceptul C-SportLounge cu mai multe detalii majore, cum ar fi plafonul puţin înclinat sau garda la sol mai ridicată.Având patru locuri şi trei uşi, DS utilizează noua platform a lui C4, care va fi lansat în această toamnă la Salonul Auto de la Paris.
Honda Accord Sedan echipata de Mugen MotorParts
4 Nov 2009
Ieri, la Salonul Auto SEMA, Honda a dezvăluit noua sa linie de accesorii Mugen pentru Accord Sedan care va fi disponibil, prin dealerii firmei autorizate începând din 11 noiembrie. Firma japoneză a expus un Accord Sedan ce a suferit îmbunătăţiri, cum ar fi noi jante de 18 inch, grilă frontală sport, spoiler frontal, lateral şi spate desenate special, covoraşe sport pentru interior, buşon rezervor din aluminiu şi emblemă Honda redesenată.
Copyright © 2005 - 2023 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate