anunturi auto gratuite  
   

Renault PRO+ pentru persoane juridice

Adaugat la: 3 Dec 2009
Vizualizari: 01931
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: renault, renault pro+, persoane juridice

Renault PRO+ pentru persoane juridice

“RENAULT PRO+”, NOUL SERVICIU
DESTINAT CLIENTILOR PERSOANE JURIDICE

Renault Romania lanseaza conceptul Renault Pro+, prin care isi propune dezvoltarea serviciilor oferite persoanelor juridice, pentru a veni in intampinarea asteptarilor si nevoilor acestei categorii de clienti.

Primele doua centre Renault Pro+ functioneaza deja in Bucuresti: Service Auto Serus, deschis pe 26 noiembrie si AutoCobalcescu, inaugurat pe 3 decembrie. Pana la sfarsitul anului 2010 vor functiona in Romania 10 centre Renault Pro+.

Fiecare dintre aceste centre va actiona conform principiului “One Stop Shop”, reprezentand o vitrina a profesionalismului Renault in relatia cu clientii persoane juridice.
Renault Pro+ inseamna un nou standard de servicii atat in ceea ce priveste activitatea de vanzare (consultanta, oferta, finantare) cat si cea de service. Acest nou standard are la baza un set de angajamente asumate de echipele Renault Pro+ pentru a raspunde asteptarilor si solicitarilor persoanelor juridice:

- competenta, reactivitate si flexibilitate la solicitarile clientilor
- experienta tehnica si comerciala in ceea ce priveste gama de vehicule utilitare si de vehicule carosate
- personal calificat si interlocutori dedicati clientilor persoane juridice

Renault PRO+ se traduce prin profesionalism pentru echipa Renault si profitabilitate pentru clientii Renault.

Via|Renault Romania


 
Media a 10 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul
27 Mar 2010
Renault a anunţat preţul pentru Twingo Gordini 133, care va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie.Micul automobil sport dispune de o cromatică albastru metalizat cu două dungi albe “de curse”, un set de jante din aliaj de 17 inch, bare de protecţie redesenate, faruri de ceaţă şi oglinzi laterale cu design special, precum şi spoilere faţă şi spate vopsite în alb.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate