anunturi auto gratuite  
   

Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul

Adaugat la: 27 Mar 2010
Vizualizari: 02786
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: renault, twingo, gordini, 133

Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul
3 imagini
Renault Twingo Gordini Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul

Renault a anunţat preţul pentru Twingo Gordini 133, care va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie.
Micul automobil sport dispune de o cromatică albastru metalizat cu două dungi albe “de curse”, un set de jante din aliaj de 17 inch, bare de protecţie redesenate, faruri de ceaţă şi oglinzi laterale cu design special, precum şi spoilere faţă şi spate vopsite în alb.

Designul interior include scaune sport îmbrăcate în piele gri cu sigla Gordini, elemente estetice albastre pe volan şi pe panoul portierelor.

Renault Twingo Gordini 133 vine cu un echipamentul standard ce cuprinde un sistem de control automatizat al climei, senzori de ploaie şi control automat al ştergătoarelor şi activare automată a farurilor, sistem Adaptiv Cruise Control, limitator de viteză, sistem ESC, radio-CD 4x20W, conectivitate Bluetooth, precum şi un sistem TunePoint multifuncţional pentru MP3 Player şi iPod.

Twingo Gordini 133 este propulsat de un motor pe benzină de 1.6 litri cu aspiraţie naturală ce dezvoltă 133 CP.
Preţul pentru noul Renault Twingo Gordini 133 porneşte de la 16.123 €.

Sursa|Carscoop


 
Media a 1 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane
6 Feb 2010
Renault a dezvăluit primele detalii ale noului model decapotabil, Megane CC.Automobilul va fi  prezentat, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.Coupe-Cabriolet-ul dispune de un plafon de sticlă retractabil, compus din două părţi, cu o suprafaţă vitrată de 0,47 m2.Acesta este acţionat de un mecanism electro-hidraulic ce îi permite retractarea în 21 de secunde.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate