anunturi auto gratuite  
   

Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane

Adaugat la: 6 Feb 2010
Vizualizari: 04117
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: renault, megane, coupe, cabriolet

Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane
17 imagini
Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane Renault va prezenta la Geneva noul model decapotabil al gamei Megane

Renault a dezvăluit primele detalii ale noului model decapotabil, Megane CC.Automobilul va fi  prezentat, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Coupe-Cabriolet-ul dispune de un plafon de sticlă retractabil, compus din două părţi, cu o suprafaţă vitrată de 0,47 m2.Acesta este acţionat de un mecanism electro-hidraulic ce îi permite retractarea în 21 de secunde.Capacitatea portbagajului variază în funcţie de poziţia plafonului: 417 litri, când maşina este acoperită, sau 211 litri, când maşina este decapotată.

Pentru a atinge cu uşurintă viteze de până la 90km/h, Megane CC beneficiază de un deflector de aer din sticlă, situat în spatele banchetei din spate.

Renault Megane CC va fi disponibil cu trei unităţi pe benzină: două de 1.6 litri cu 110 CP şi 1.4 litri cu 130 CP, ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi o unitate de 2.0 litri cu 140 CP, cuplată la o transmisie CVT (cutie automată cu variaţie continuă).

Gama automobilului francez va cuprinde, de asemenea, şi trei unităţi diesel: o unitate de 110 CP, cuplată la o transmisie automată cu şase rapoarte şi dublu ambreiaj, şi două unităţi de 130 CP şi 160 CP cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Vânzările lui Megane Coupe-Cabriolet vor începe în această primăvară.

 

Via | Carscoop


 
Media a 7 voturi: 3.57

Comentarii
Drugs information for patients. Drug Class. <a href="https://prednisone4u.top">can i buy generic prednisone without rx</a> in the USA. Everything trends of medication. Read here.
<a href=http://blog.asi-italia.org/2018/12/calendasi-10-25/#comment-362042>Some information about medicament.</a> <a href=http://bluesnow.jpn.org/blue/yui/?date=20091107#c03>Best about drug.</a> <a href=https://www.bestattung-glueck.at/sterbefall.php?id=77&name=Wilhelm-Aschauer>Everything about medication.</a> 5c91e1f
ZzpTQ | 21.01.10 16:34
Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

APS Sportec aduce Audi S5 la noi limite
27 Aug 2010
APS Sportec a lansat un nou propulsor pentru Audi S5 Coupe şi Cabriolet.Unitatea V6 de 3.0 litri TSI va lua locul unităţilor V8 şi V6, de 4.2 litri şi 3.0 litri, sub capotele lui S5 Coupe, respectiv S5 Cabriolet.Botezat „Stage One”, pachetul de tuning pentru unitatea V6 3.0 TSI are la bază un nou software pentru unitatea ECU dar şi un filtru de aer optimizat.Cu o putere a motorului de 425 CP şi 520 Nm, Audi S5 atinge 100 km/h în 4.
Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
MTM tunează Audi RS5 Coupe
30 Jul 2010
Specialistii de tuning de la MTM au lansat o nouă linie de upgrade-uri pentru Audi RS5 Coupe. Noul software ii permite automobilului german să ruleze cu 303 km/h.Pachetul oferit de MTM include şi un sistem de evacuare personalizat, un set de jante de 19-20 inch cu sau fără distanţiere, precum şi un televizor.Tunerul german a declarat că îmbunătăţirile suspensiilor vor fi realizate într-un viitor apropiat.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate