anunturi auto gratuite  
   

Noul Renault Master a fost dezvăluit

Adaugat la: 26 Jan 2010
Vizualizari: 01428
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: renault, master, movano, van, panelvan, panel van, platforma

Noul Renault Master a fost dezvăluit
23 imagini
Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit Noul Renault Master a fost dezvăluit

În cazul în care noul Renault Master pare familiar, acest lucru se datorează faptului că van-ul francez a reprezentat baza pentru noul Opel/Vauxhall Movano, care a fost, de asemenea, lansat astăzi. De fapt,diferenţele dintre cele două modele sunt limitate la grila faţă şi siglele din interior şi din exterior. Cu alte cuvinte, Master şi Movano sunt unul şi acelaşi.

Master-ul va fi lansat pe piaţă europeană în aprilie, fiind disponibil în mai multe versiuni: cabină simplă, cabină dublă, autoutilitară, platformă; cântărind de la 2.8t la 4.5t - greutatea maximă admisă. Tracţiunea poate fii faţă sau spate în funcţie de versiune, cu pneuri simple sau duble, şi un volum de încărcare de până la 17m3 cu o sarcină utilă de 2254 kg în versiunea panel van şi 2,495 kg pentru versiunea cu cabină simplă.

Ca şi Movano, van-ul francez este propulsat de un motor diesel de 2.3 litri care generează 100HP, 125CP şi 150HP în funcţie de versiune, ce poate fi combinat cu o cutie de viteze manuală sau automată.

Sursa|Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul
27 Mar 2010
Renault a anunţat preţul pentru Twingo Gordini 133, care va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie.Micul automobil sport dispune de o cromatică albastru metalizat cu două dungi albe “de curse”, un set de jante din aliaj de 17 inch, bare de protecţie redesenate, faruri de ceaţă şi oglinzi laterale cu design special, precum şi spoilere faţă şi spate vopsite în alb.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate