anunturi auto gratuite  
   

Detalii Kia Venga

Adaugat la: 18 Aug 2009
Vizualizari: 01414
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: kia, venga

Detalii Kia Venga
4 imagini
Detalii Kia Venga Detalii Kia Venga Detalii Kia Venga Detalii Kia Venga

Stilul unic si spaţios al lui Kia, confortul unei maşini mari, rafinamentul şi grija pentru natură poartă numele de  Kia Venga. Salonul Auto de la Frankfurt de saptamana viitoare este evenimentul ce va permite celor de la Kia să prezinte publicului larg rivalul celor de la Opel (Meriva) sau Citroen (C3 Picasso). Kia Venga se bazeaza pe conceptul Kia No3 prezentat in martie 2009 la Geneva şi care are rolul unui Soul mai practic.

Proiectată, industrializată şi fabricată in Europa, avand o lungime de 4068 mm, Kia Venga prezintă un ampatament neobişnuit de lung pentru aceasta clasa – 2615 mm – şi o inalţime de 1600 mm pentru a maximiza interiorul. Astfel, Kia Venga redefineşte categoria care oferă confortul modelului C, dar pastrand dimensiunile modelului B.

Toata seria de motorizari a lui Kia Venga va beneficia de tehnologia ISG si v-a indeplini standardele de poluare Euro 5. Kia Venga va fi comercializată exclusiv in Europa, clienţii putand alege intre motoarele cu capacitatea de 1,4 si 1,6 litri, atat benzină cat şi diesel, care generează intre 75 si 115 CP.

Kia Venga va fi echipata cu o banchetă fracţionară 60/40, care  glisează si se poate plia in podea pentru a creea un portbagaj spatios, ajutat şi de sistemul modular al acestuia. Venga se poate lauda si cu un plafon panoramic de sticla care sporeşte confortului.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Via|Carscoop


 
Media a 5 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Kia lansează noul Optima Sedan
31 Mar 2010
Kia a lansat la Salonul Auto de la New York noul Optima Sedan, care va ajunge la dealerii din Europa în primăvara anului viitor. Constructorul sud-coreean nu a dezvăluit şi alte informaţii ale noului model, tot ceea ce ştim este că tinde către Hyundai Sonata, aşadar ne putem aştepta la o gamă care să includă aceeaşi unitate pe benzină şi propulsoare hibride.   Sursa | Carscoop  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate