anunturi auto gratuite  
   

Kia lansează noul Optima Sedan

Adaugat la: 31 Mar 2010
Vizualizari: 03008
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: kia, optima, sedan

Kia lansează noul Optima Sedan

Kia a lansat la Salonul Auto de la New York noul Optima Sedan, care va ajunge la dealerii din Europa în primăvara anului viitor.

Constructorul sud-coreean nu a dezvăluit şi alte informaţii ale noului model, tot ceea ce ştim este că tinde către Hyundai Sonata, aşadar ne putem aştepta la o gamă care să includă aceeaşi unitate pe benzină şi propulsoare hibride.

 

Sursa | Carscoop

 


 
Media a 4 voturi: 4.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Heico Sportiv tunează Volvo S60
25 Aug 2010
Compania germană Heico Sportiv a dezvăluit un set complet de fotografii ale noului Volvo S60, alături de alte informaţii legate de pachetul de tuning şi îmbunătăţirile de performanţă ale sedanului suedez.Pachetul de tuning pentru S60 include un spoiler faţă alcătuit din două piese, un difuzor spate, oferit opţional cu inserţii din fibră de carbon, precum şi un eleron discret poziţionat deasupra portbagajului.
Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Peugeot 408 sedan în America de Sud
24 Aug 2010
În urma lansării şi începerii producţiei noului sedan 408 în China la începutul acestui an, Peugeot a anunţat luni că a început construirea berlinei compacte la unzina PSA Peugeot Citroen din Palomar, Buenos Aires, Argentina.Noul Peugeot 408 sedan îşi va face debutul în America de Sud, la Salonul Auto de la Sao Paulo, Brazilia, la sfârşitul lunii octombrie.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate