anunturi auto gratuite  
   

Mercedes îmbracă haină nouă!

Adaugat la: 25 Jan 2010
Vizualizari: 02428
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: mercedes, benz, e-class, azura, lorinser, coupe

Mercedes îmbracă haină nouă!
8 imagini
Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă! Mercedes îmbracă haină nouă!

Cu sau fără să ştie, celebru designer de la Mercedes-Benz, Lorinser, analizând în amănunt modele de lux ale producătorului Honda a realizat o grilă proeminentă pentru modelul E-Class Coupe. Noua grilă a  radiatorului face parte din cel mai recent pachet de tuning pentru automobilul german.

Noile modificări includ o bară de protecţie faţă cu lumini de poziţie de tip LED, prăgare noi, eleron, o bară de protecţie spate cu difuzor de aer şi un sistem de evacuare cu patru ţevi de eşapament.

Un eleron montat pe acoperiş şi noi jante de aliaj, disponibile în mai multe variante şi dimensiuni de pâna la 20 inch, alături de suspensia care este mai coborâtă cu 30 de mm, fac parte din pachetul exterior.

Pentru interior, pachetul Lorinser include pedale din aluminiu, un bord revizuit cu instrumente ce măsoară până la 330 km/h, o podea specială cu garnitură de piele mată pe care este cusută sigla “Lorinser”,  precum şi praguri iluminate.

Designer-ul german a spus că în prezent se lucrează la pachetele de performanţă, mai multe detalii urmând să fie publicate la o dată ulterioară.


 
Media a 1 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Anderson Germany tunează Mercedes CL65 AMG
1 Sep 2010
Tunerul Anderson Germany a lansat un nou pachet de tuning pentru Mercedes-Benz CL65 AMG Black Edition.Plusul de putere adus pentru motorul V12 este dat de o serie de îmbunătăţiri : un nou software al unităţii ECU, un filtru de aer optimizat, precum şi un sistem de evacuare sport dotat cu catalizator şi amortizor de zgomot.Totalul de putere atins acum de CL65 AMG Black Edition este de 670 CP.
APS Sportec aduce Audi S5 la noi limite
27 Aug 2010
APS Sportec a lansat un nou propulsor pentru Audi S5 Coupe şi Cabriolet.Unitatea V6 de 3.0 litri TSI va lua locul unităţilor V8 şi V6, de 4.2 litri şi 3.0 litri, sub capotele lui S5 Coupe, respectiv S5 Cabriolet.Botezat „Stage One”, pachetul de tuning pentru unitatea V6 3.0 TSI are la bază un nou software pentru unitatea ECU dar şi un filtru de aer optimizat.Cu o putere a motorului de 425 CP şi 520 Nm, Audi S5 atinge 100 km/h în 4.
Mercedes-Benz S63 AMG primeşte un motor biturbo
1 Aug 2010
Noul Mercedes-Benz S63 AMG îşi face apariţia la numai o săptămână de la prezentarea luxosului coupe facelift CL63 AMG.Ambele automobile sunt propulsate de acelaşi motor V8 biturbo de 5.5 litri, care înlocuieşte unitatea V8 de 6.2 litri cu aspiraţie naturală. S63 AMG, care combină injecţia directă de benzină cu cele două turbocompresoare şi un sistem de pornire/oprire, va livra 544 CP şi un cuplu de 800 Nm.
Copyright © 2005 - 2023 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate