anunturi auto gratuite  
   

Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania

Adaugat la: 16 Oct 2008
Vizualizari: 01327
Adaugat de: Bary Tags: skoda superb, skoda, superb, romania

Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania
5 imagini
Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania Noua Skoda Superb se lanseaza pe piata din Romania

Noua Škoda Superb respectă tradiţia datorită căreia marca cehă devenea în anii 1930 - 1940 una dintre cele mai exclusiviste mărci auto din lume.

Echiparea standard include 6 airbaguri, ESP inclusiv ABS, MSR, ASR, asistenţă hidraulică la frânare. Cea mai importantă inovaţie tehnologică a acestui model este TwinDoor, sistem ce permite deschiderea portbagajului în doua moduri - ca în cazul unei limuzine clasice (doar trapă portbagaj) sau ca în cazul unui model hatchback (inclusiv lunetă).

Deşi lungimea totală este aproape identică cu generaţia anterioară a modelului Superb, noul automobil depăşeşte spaţiul interior deja generos al modelului precedent din aproape toate punctele de vedere, datorită amplasării transversale a motorului. În faţă, spaţiul a fost extins prin deplasarea schimbătorului de viteze. Spaţiul pentru genunchi a fost mărit cu 19 mm, oferind pasagerilor un nivel de confort optim în timpul călătoriei. Noul model Škoda măsoară 4.838 mm în lungime, 1.817 mm în lăţime şi 1.462 mm în înălţime.

Gama de motorizări este diversificată şi vine în întâmpinarea tuturor exigenţelor clienţilor. Trei motoare pe benzină (1.4 TSI / 125 CP, 1.8 TSI / 160 CP, 3.6 FSI V6 / 260 CP) şi trei agregate Diesel (1.9 TDI PD / 105 CP, 2.0 TDI PD DPF / 140 CP, 2.0 TDI CR DPF / 170 CP) sunt disponibile pentru acest model. Toate motoarele sunt prevăzute cu sistem de injecţie directă şi se remarcă prin consumul redus de carburant şi valori reduse ale emisiilor de noxe. Masa proprie a modelului de top al mărcii Škoda începe de la doar 1.425 kg, astfel încât chiar şi variantele de motorizare de bază generează suficientă putere pentru propulsie.

Începând de la 18.982 Euro (incl. TVA), Škoda Superb cu nivelul de echipare Comfort include sistem audio Swing cu CD&MP3-player şi 8 difuzoare, instalaţie de aer condiţionat Climatic, geamuri electrice faţă/spate, oglinzi electrice, închidere centralizată cu telecomandă, cotieră faţă/spate şi proiectoare de ceaţă. Echiparea Ambition include de asemenea scaun şofer cu reglaj electric şi funcţie de memorie, airbag genunchi şofer, Climatronic, jante din aliaj uşor 16”, senzor de ploaie şi proiectoare de ceaţă cu funcţie Cornering. Versiunea de top Elegance oferă suplimentar în standard jante din aliaj uşor 17”, scaun pasager faţă reglabil electric, faruri Bi-Xenon cu funcţie AdaptiveFrontlightSystem, scaune faţă încălzite, senzori de parcare spate, oglinzi laterale cu efect anti-orbire automat si tempomat. Preţul pentru versiunea Elegance începe de la 25.335 Euro (incl. TVA) pentru motorizarea 1.8 TSI / 160 CP.

Farurile Bi-Xenon cu sistem AFS (AdaptiveFrontlightSystem – standard pentru Elegance) fascinează nu numai prin intensitatea luminoasă excelentă, ci şi datorită noului lor sistem adaptiv. Acestea sunt capabile să-şi adapteze fasciculul luminos în mod automat la diferite viteze şi condiţii de rulare. Pe lângă urmărirea cursului drumului, acestea asigură o distribuţie optimă a luminii în condiţii meteorologice dificile.

Pachetul de dotări electronice acoperă practic toată gama de cerinţe – printre altele, un sistem de navigaţie performant cu touch-screen şi hard disk pentru stocarea datelor, un sistem audio de ultimă generaţie cu difuzoare puternice, posibilitate de conectare a unui MP3 player în cotiera faţă pentru dispozitive externe sau un cititor de carduri. Toate aceste elemente sunt integrate armonios în bordul elegant al noului model.


Detalii sunt disponibile pe Site-ul Special SUPERB

via|skoda romania


 
Media a 6 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel
20 Aug 2010
Skoda Superb achiziţionează propulsorul turbodiesel TDI al grupului Volkswagen, care se va afla sub capotele versiunilor berlina, Estate şi Combi. Asemenea vechii unităţi diesel de 1.9 litri TDI, noul motor dezvoltă 105 CP şi un cuplu de 250 Nm, însă promite să ofere mai mulţi kilometri la bord şi emisii de CO2 mai scăzute. Mai exact, consumul de carburant a fost redus la 6.2 litri/100 km pentru Superb berlina, respectiv 6.
Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
Skoda îmbunătăţeşte gama Octavia cu un nou motor
23 Jan 2010
Gama Octavia va fi îmbunătăţită pentru anul 2010 cu un nou motor şi noi opţiuni de transmisie. În plus, ambele versiuni, sedan şi combi, sunt acum oferite cu un nou motor pe benzină de 1.2 litri TSI, în timp ce propulsorul diesel 1.6 TDI de 105 CP poate fi echipat şi cu transmisia DSG. Unitatea de 1.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate