anunturi auto gratuite  
   

Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP

Adaugat la: 16 Oct 2008
Vizualizari: 01630
Adaugat de: Bary Tags: hyundai i30, hyundai, i30

Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP
9 imagini
Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP Hyundai i30 a obtinut 5 stele la Euro NCAP

Euro NCAP a anuntat ca modelul Hyundai i30 hatchback a primit un maxim de cinci stele pentru protectia ocupantilor adulti. Evaluat in timpul ultimei runde de testari a organizatiei, Hyundai i30 a primit si un rezultat de patru stele pentru protectia ocupantilor copii, obtinand cel mai bun rezultat in categoria ‘small family car’ (masina de familie mica).

Rezultatul subliniaza dedicarea companiei Hyundai Motor pentru a oferi siguranta maxima clientilor sai. O buna parte din echipamentul de siguranta fiind acelasi cu al altor modele Hyundai, i30 dispune de sase airbag-uri – inclusiv airbag-uri duble fata, airbag-uri laterale si tip cortina pentru protectia corpului si capului – si centuri de siguranta in fata cu limitatoare de sarcina si pre-tensionare.

In urma anuntului, Kun Hee Ahn, presedinte al Hyundai Motor Europe, a spus: “suntem incantati de rezultatul obtinut de modelul i30 in aceasta evaluare Euro NCAP, pentru ca demonstreaza determinarea noastra de a produce vehicule ce ofera cel mai bun pachet posibil de caracteristici de siguranta. Modelul i30 a fost proiectat pentru a reflecta angajamentul nostru fata de design-ul si tehnologia de inalta calitate, iar siguranta a fost intotdeauna o prioritate pentru noi.

“Scopul nostru este sa oferim liniste completa clientilor nostri, si ne concentram intotdeauna pe obtinerea acelorasi rezultate ca si producatorii auto lideri in ceea ce priveste siguranta, calitatea si increderea. Proprietarii sunt astfel asigurati ca atunci cand aleg Hyundai aleg o marca in care pot avea incredere deplina.”
Una din caracteristicile de siguranta active disponibile la modelul i30 este Electronic Stability Program (ESP). Acest sistem asista soferul in cazul in care acesta este fortat sa traga brusc de volan si il ajuta sa mentina directia vehiculului, evitand alunecarea sau scaparea lui inevitabila de sub control.

via|hyundai romania


 
Media a 15 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Hyundai lansează primul vehicul complet electric, i10 BlueOn
10 Sep 2010
Hyundai a dezvăluit, în cadrul unui eveniment special din Coreea de Sud, primul vehicul complet electric, botezat „BlueOn”.Inginerilor le-a luat un an pentru a dezvolta BlueOn, care se bazează pe Hyundai i10 hatchback.BlueOn este echipat cu un motor electric care produce 61kW (82 CP) şi un cuplu maxim de 210 Nm.Energia necesară parcurgerii unei distanţe maxime de 140 km este asigurată de bateriile Li-Po (Lithium-ion Polymer) de 16.4 kWh.
Hyundai ix20 şi i10 facelift işi fac debutul la Paris
2 Sep 2010
Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, alăutri de i10 facelift, şi noul mini-MPV, ix20.Bazat pe modelul Kia Venga, ix20 a fost proiectat la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania, fiind a doua maşină în Europa, după ix35, care adopta stilul firmei sud-coreene.Deşi Hyundai a păstrat totuşi unele detalii caracteristice noului ix20, gama de motorizări este una similară lui Kia Venga, formată dintr-o unitate pe benzină de 1.4 litri şi alta diesel de 1.
Hyundai Sonata pentru piaţa rusească
25 Aug 2010
Hyundai a lansat astăzi versiunea pentru piaţa rusească a sedanului Sonata la Salonul Auto de la Moscova.Deşi nu există schimbări ale designului exterior, Hyundai Sonata va fi vândută în Rusia cu o gamă de motoare diferită, care va include o unitate pe benzină de 2.0 litri cu aspiraţie naturală, care va dezvolta 150 CP si un cuplu de 198 Nm, şi o unitate de 2.4 litri, cu patru cilindri, care va dezvolta 178 CP şi 228Nm.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate