anunturi auto gratuite  
   

Lancia Ypsilon - facelift

Adaugat la: 16 Jun 2008
Vizualizari: 01558
Adaugat de: Bary Tags: lancia ypsilon, facelift, lancia

Lancia Ypsilon - facelift
7 imagini
Reclama Lancia Ypsilon Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift Lancia Ypsilon - facelift

Deşi mica Lancia Ypsilon este suficient de noncoformistă şi originală ca design, a venit timpul pentru un facelift. Mai proaspătă şi la fel de sofisticată, mica citadină italiană mizează în continuare pe şarm în detrimentul aspectelor strict practice, dorindu-se un răspuns pentru fenomenul Mini.


Deşi mica Lancia Ypsilon este suficient de noncoformistă şi originală ca design, a venit timpul pentru un facelift. Mai proaspătă şi la fel de sofisticată, mica citadină italiană mizează în continuare pe şarm în detrimentul aspectelor strict practice, dorindu-se un răspuns pentru fenomenul Mini.


De la început, va fi remarcată noua gamă de culori disponibile, în contiuare existând posibilitatea optării pentru stilul „bicolore” – caroseria vopsită în două culori.Un ochi antrenat va găsi modificările discrete ale acestei restilizări: grila radiatorului mai proeminentă, spoilerele redesenate, stopurile cu look de LED sau baghetele cromate.


Interiorul rămâne la fel ca design sau spaţiu, remarcându-se sistemul opţional „Blue&Me”, conceput în colaborare de Fiat şi Microsoft. Acesta reuneşte mai multe gadgeturi, printre care MP3 reader, mufe USB, conexiune bluetooth pentru telefon sau chiar comenzi vocale. Materialele şi tapiţeriile sunt de un înalt nivel calitativ pentru această clasă, subliniind caracterul exclusivist al lui Ypsilon.


Motorizările disponibile vor fi în număr de cinci: două diesel common-rail şi trei pe benzină. În domneniul diesel, propulsorul Multijet de 1,3 litri este propus în două variante de putere (75 şi 90 CP), putând fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau una automată, cu ambreiaj pilotat, denumită DFN. Motoarele pe benzină oferă o plajă de puteri între 60 CP (pentru cel de 1,2 litri) şi 95 CP – în ultimul caz este vorba despre motorul de 1,4 litri, care poate fi cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Sursa:ProMotor.ro

 


 
Media a 8 voturi: 3.50

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Chevrolet Captiva îşi schimbă înfăţişarea
13 Sep 2010
La standul Chevrolet, în cadrul Salonului Auto de la Paris, se va afla şi noul Captiva facelift, alături de MPV Orlando, Cruze hatchback şi cea mai nouă generaţie a subcompactului Aveo.Versiunea facelift a SUV-ului Chevy, care a fost lansat pentru prima dată în 2006, vine cu un nou set de spoilere, accesorii interioare, precum şi o nouă gamă de motorizări şi transmisii.
Hyundai ix20 şi i10 facelift işi fac debutul la Paris
2 Sep 2010
Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, alăutri de i10 facelift, şi noul mini-MPV, ix20.Bazat pe modelul Kia Venga, ix20 a fost proiectat la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania, fiind a doua maşină în Europa, după ix35, care adopta stilul firmei sud-coreene.Deşi Hyundai a păstrat totuşi unele detalii caracteristice noului ix20, gama de motorizări este una similară lui Kia Venga, formată dintr-o unitate pe benzină de 1.4 litri şi alta diesel de 1.
Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris
23 Aug 2010
Mazda a anunţat că Mazda2 facelift va fi lansată în premieră europeană la Salonul Auto de la Paris din septembrie.Ca şi modelul prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, Mazda2 facelift beneficiază de o bară frontală redesenată şi de o grilă care pare că „zâmbeşte”, alături de alte modificări minore în interior.Alte îmbunătăţiri includ un saşiu optimizat pentru un confort mai bun şi o nouă versiune a transmisiei automate.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate