anunturi auto gratuite  
   

Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG

Adaugat la: 28 Jul 2010
Vizualizari: 02392
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: mercedes, benz, sl, black saphire

Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG
12 imagini
Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG Inden Design tunează Mercedes-Benz SL63 AMG

Designerii de la Inden au dezvoltat un nou pachet de tuning pentru Mercedes-Benz SL63 AMG. Noul kit, botezat Black Saphire, va aduce noi schimbări din punct de vedere estetic cât şi tehnic.

Pachetul Black Saphire va include o capotă complet modificată, spoiler frontal şi altul posterior cu deflector inclus, praguri laterale cu bosaje mai largi şi fante de aerisire, un eleron instalat pe portbagaj, precum şi un set de jante din aliaj de 20 de inch. Atenţia privitorului va fi atrasă, precum spune şi numele, de finisajul lucios al caroseriei.

Kit-ul va include şi o cameră pentru mersul cu spatele, lumini diurne  şi un sistem de evacuare din inox. Inden Design a îmbunătăţit şi puterea lui Mercedes-Benz SL63 AMG, care  dezvoltă acum 560 CP.

Preţul pachetului de tuning dezvoltat de Inden Design este de 19.900 € , pe langă alte cheltuieli suplimentare.


 
Media a 1 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Anderson Germany tunează Mercedes CL65 AMG
1 Sep 2010
Tunerul Anderson Germany a lansat un nou pachet de tuning pentru Mercedes-Benz CL65 AMG Black Edition.Plusul de putere adus pentru motorul V12 este dat de o serie de îmbunătăţiri : un nou software al unităţii ECU, un filtru de aer optimizat, precum şi un sistem de evacuare sport dotat cu catalizator şi amortizor de zgomot.Totalul de putere atins acum de CL65 AMG Black Edition este de 670 CP.
Mercedes-Benz S63 AMG primeşte un motor biturbo
1 Aug 2010
Noul Mercedes-Benz S63 AMG îşi face apariţia la numai o săptămână de la prezentarea luxosului coupe facelift CL63 AMG.Ambele automobile sunt propulsate de acelaşi motor V8 biturbo de 5.5 litri, care înlocuieşte unitatea V8 de 6.2 litri cu aspiraţie naturală. S63 AMG, care combină injecţia directă de benzină cu cele două turbocompresoare şi un sistem de pornire/oprire, va livra 544 CP şi un cuplu de 800 Nm.
Mercedes CLS Estate, o limuzină de lux
30 Mar 2010
Mercedes se pregăteşte de lansarea unei versiuni estate pentru modelele din generaţia CLS, care va rivaliza cu noile Audi A7 şi BMW Seria 5 GT. Premiera noului concept va avea loc la Salonul Auto de la Beijing în luna aprilie a acestui an, urmând să ajungă la dealeri abia în 2012.
Copyright © 2005 - 2023 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate