anunturi auto gratuite  
   

Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz

Adaugat la: 23 Sep 2008
Vizualizari: 01456
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: mercedes benz, s600, pullman, mercedes benz s600 pullman

Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz
7 imagini
Tehnologia Guard Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz

Mercedes-Benz Guard sărbătoreşte 80 de ani

Când am construit primul Mercedes cu protecţie specială în 1928, am inventat un principiu care este valabil şi astăzi: protecţie integrală din fabrică.

De la lansarea primului model şi până astăzi au trecut mai mult de 80 de ani de producţie şi dezvoltare. O tradiţie fără de care S-Guard, E-Guard şi G-Guard nu ar fi existat astăzi.

Opt decenii de cercetări şi dezvoltare în colaborare strânsă cu autorităţi internaţionale recunoscute pentru a asigura întotdeauna cea mai ridicată protecţie posibilă în faţa unor pericole din ce în ce mai mari. Mercedes-Benz Guard are o tradiţie îndelungată în ceea ce priveşte construcţia maşinilor cu protecţie specială.

S 600 Pullman Guard - noul autoturism de protocol cu cel mai ridicat grad de protecţie

Eleganţa acestui autovehicul este depăşită doar de siguranţa oferită: noul autovehicul de protocol reprezentativ, S 600 Pullman Guard, cu cel mai ridicat grad de protecţie integrat, se bazează pe versiunea lungă a modelului S 600, cu un ampatament extins în mod semnificativ şi plafon înălţat. Generoasa formă „pullman” oferă pasagerilor de rang înalt un spaţiu confortabil incluzând un birou mobil cu dotări complete.

S 420 CDI Guard - clasa de autovehicule blindate de lux cu motor diesel

Mercedes-Benz este primul producător de automobile din segmentul de lux care combină puterea unui motor diesel cu incomparabila siguranţă oferită de un autovehicul cu protecţie specială - S 420 CDI Guard.

Motorul V8 CDI de ultimă generaţie al modelului S 420 CDI Guard oferă performanţe excelente şi un consum redus de combustibil - în ciuda creşterii semnificative a masei în comparaţie cu modelul de bază.

Cu noua limuzină S-Guard, Mercedes-Benz continuă o tradiţie lungă de peste 80 de ani în dezvoltarea autovehiculelor cu protecţie specială - S 420 CDI Guard.

Mercedes-Benz Guard

Niciun alt producător de autovehicule nu investeşte atât de mult precum Mercedes-Benz în cercetarea tehnologiilor avansate de siguranţă ce au drept ţintă înlăturarea pericolele obişnuite care apar în trafic. Însă noi oferim şi protecţie extraordinară împotriva unor riscuri extrem de precise: Mercedes-Benz Guard.

Pentru protecţia dumneavoastră

Autovehiculele noastre speciale oferă deplasare în condiţii de maximă siguranţa într-un mod unic, adică direct din fabrică. Începând de la caroserie, un autoturism special este creat şi proiectat la fel ca un autovehicul standard pentru a satisface nevoile de siguranţă personală. Am numit acest principiu de proiectare original protecţie integrată.

Mercedes-Benz Guard – un pionier de peste 80 de ani

Când am dezvoltat primul autovehicul Mercedes cu protecţie specială, modelul Nrburg, în 1928, am inventat un principiu care a rămas valabil până în prezent: protecţia integrată din fabrică. Între Nrburg şi S-Guard se întind aproximativ opt decenii de protecţie îmbunătăţită permanent şi cunoştinţe specializate de proiectare. Fără această tradiţie, existenţa autoturismelor S-Guard, E-Guard şi G-Guard nu ar fi posibilă. Opt decenii de cercetare şi dezvoltare permanentă în strânsă colaborare cu autorităţile în domeniu, recunoscute pe plan internaţional, cu scopul de a oferi cel mai înalt grad de protecţie posibil împotriva ameninţărilor tot mai mari. Pentru Mercedes-Benz Guard, construirea de autovehicule de protecţie speciale de ultimă generaţie este o tradiţie veche de 80 de ani.

Un factor important al protecţiei pe care o oferim – locul de origine

În fabrica de producţie, păzită atent, pe o linie de producţie specială, printr-o interacţiune calculată precis între măiestrie şi tehnologia de ultimă generaţie, este construită o carcasă din oţel care transformă habitaclul autoturismului dumneavoastră Mercedes-Benz într-o celulă de protecţie. Astfel, în timpul construcţiei caroseriei, este creat un autoturism cu design complet diferit, capabil să suporte sarcini excepţionale şi extreme. Porţiunile care nu vor mai fi accesibile ulterior sunt în mod deosebit prevăzute şi consolidate cu componente de protecţie rezistente.

În fiecare fază a producţiei, specialiştii verifică implementarea cerinţelor specifice de protecţie specială şi respectarea calităţii Mercedes-Benz.

Protecţia integrată în detaliu


Selectate pentru un scop specific, integrate pentru un scop specific: materiale care consolidează selectiv structura caroseriei şi o combinaţie de protecţie din oţel, sticlă şi materiale plastice.

Inteligente în mod evident: designul ingenios şi sistemele suprapuse oferă o protecţie deosebit de eficientă în punctele deosebit de importante.

Mobil chiar şi în caz de urgenţă: această calitate este asigurată de către sistemele de rulare pe pană, chiar dacă pneurile sunt complet dezumflate.

Sticlă specială cu proprietăţi importante: nivel ridicat de rezistenţă şi protecţie împotriva cioburilor, conferită de un strat de policarbonat aplicat pe interiorul geamului.

Suspensie specială: componente speciale consolidate şi chiar o suspensie complet reproiectată vă conferă siguranţă şi confort în timpul călătoriei în autoturismul Mercedes, în ciuda unei mase cu 70% mai mari.

De la ESP® la ABS: sistemele electronice de control ale Mercedes-Benz Guard au fost reprogramate. Acestea reflectă exact masa adăugată şi caracteristicile de manevrabilitate ale acestui model.

Sistemul de siguranţă integrat Mercedes-Benz: modelul S-Guard, precum şi noua Clasă S, oferă o protecţie optimă, dar şi un nivel ridicat de siguranţă în trafic.

Principiul Mercedes-Benz Guard


Fie că e vorba despre testele balistice, testele de impact sau sistemele de control electronic modificate, toate schimbările necesare pentru îndeplinirea scopului de a oferi protecţie specială sunt prezentate în detaliu în fişele tehnice ale Mercedes-Benz Guard. Principiul aplicat este numit protecţie integrată.

O reţea de componente de protecţie este mascată perfect sub caroseria autovehiculului standard, caracteristică ce transformă autovehiculele speciale de protecţie Mercedes-Benz în locuinţe pe roţi securizate

Testele balistice, protecţie specială verificată

Din 1929 oamenii au încredere în autovehiculele noastre speciale. Şi facem totul pentru a justifica această încredere. Şi astfel puteţi să contaţi pe noi şi în viitor. Pentru fiecare Mercedes-Benz Guard. Pentru fiecare nivel de protecţie.

Eleganţă şi siguranţă maxime

La exterior, aspect de autoturism din Clasa S; în interior, model S-Guard: protecţia specială nu ar putea fi prezentată mai elegant. În habitaclul modelului S-Guard vă veţi bucura de toate dotările oferite de Clasa S: nivelul excepţional de confort, spaţiul generos cu care sunteţi obişnuit, toate detaliile exclusive, şi, în plus, sentimentul liniştitor oferit de cel mai ridicat grad de protecţie.

Puteţi alege între trei modele: cel mai recent este modelul S 600 Pullman Guard, un autoturism reprezentativ pentru ocazii de protocol, cu cel mai ridicat grad de protecţie integrat. Forma sa este bazată pe versiunea lungă a modelului S 600, cu un ampatament vizibil lungit şi plafon înălţat. Prezentând un birou mobil cu dotări complete şi un spaţiu generos pentru toţi pasagerii, S 600 Pullman Guard este o limuzină de lux.

Puterea rafinată a motorului diesel V8 cu tehnologie CDI a fost prezentată în premieră mondială la salonul auto IAA 2007 din Frankfurt: modelul S 420 CDI Guard este prima limuzină blindată din fabrică aparţinând clasei de lux, dotată cu motor diesel. Motorul CDI face posibilă existenţa unei manevrabilităţi excelente şi a celui mai ridicat grad de confort, în ciuda masei ridicate.

Un motor V12 cu două turbocompresoare ce generează o putere de 380 kW (518 CP) şi un cuplu maxim de 830 Nm, face mai mult decât să asigure confortul extraordinar din timpul deplasării într-un autoturism S600 Guard. Sistemul de tracţiune dispune de destulă putere pentru a vă transporta în afara zonei periculoase cu rapiditate în caz de urgenţă. Modificările extinse aduse structurii caroseriei, şasiului şi frânelor măresc masa autoturismului cu 1,5 tone.


 
Media a 12 voturi: 3.25

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Detalii si preturi pentru Mercedes Benz E-Class Estate
6 Aug 2009
Mercedes-Benz a prezentat oficial detalii despre noul E-Class Estate care se va alatura sedan-ului si variantei coupe a modelului business incepand cu luna noiembrie a acestui an. Masurand 4895 mm in lungime, 1854 mm in latime si 1471 mm in inaltime este mai spatioasa decat vechea versiune dar si cel mai mare model Estate ce face parte din segmentul premium.
Noul C 63 AMG
24 Sep 2008
Motor V8 de 6,3 litri cu aspiraţie naturală, putere de 336 kW (457 cp), cuplu maxim de 600 Nm, accelerare de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde (Break: 4,6 secunde), viteză maximă 250 km/h – datele tehnice şi performanţele noului C 63 AMG vorbesc de la sine.Însă singurul mod în care puteţi aprecia adevăratul calibru al acestui model excepţional este conducerea sa.
22 Sep 2008
Un must-have asortat oricarui drum Întotdeauna personalităţile puternice se recunosc Noua Clasă GLK este un model Mercedes complet nou în adevăratul sens al cuvântului. Două personalităţi puternice au fuzionat pentru a oferi un concept de autovehicul distinct şi inovativ.Şi totuşi GLK ramane fidel valorilor Mercedes-Benz.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate