anunturi auto gratuite  
   

Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile

Adaugat la: 30 May 2009
Vizualizari: 01928
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: peugeot 308 cc, 308 cc

Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile
29 imagini
Peugeot 308 CC Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile Peugeot 308 CC - un cabriolet pentru toate anotimpurile

Continuând o poveste de succes …

Din primăvara anului 2008 şi până în prezent Peugeot a produs aproximativ 632.000 de vehicule coupe-cabriolet, câştigând poziţia de lider mondial în segmentul caroseriilor CC.

Un pionier în materie de cabriolete cu creaţii datând încă din prima parte a secolului trecut, cu modele ca elegantul 401, 601 sau 402 Eclipse, Peugeot şi-a dovedit în timp preocuparea de a oferi clienţilor săi libertatea de a conduce un coupe sau cabriolet, creeând până în prezent nu mai putin de 14 modele din aceste categorii.

O referinţă de design a gamei Peugeot, noul 308 CC îşi impune noua identitate, aerul modern şi personalitatea puternică ridicând la un nou nivel eleganţa gamei 308. Dincolo de fluiditatea liniilor, 308CC oferă şi valori raţionale - cele 4 locuri de dimensiuni normale fiind o supriză plăcută atunci când mai mult de două persoane doresc să se bucure de experienţa călătoriei la bordul celei mai noi feline de la Peugeot.

Un design irezistibil pentru un CC veritabil …


Inventatorul coupe cabrioletului ne surprinde plăcut cu un mod inovator de a privi confortul, stilul şi dinamismul. Cu linii elegante şi îndrăzneţe, designul lui 308 CC se remarcă atât prin stilul frontal, specific modelelor Peugeot prin fluiditatea părţilor laterale rafinat sculptate cât şi prin nota originală a stopurilor cu  tehnologie led.

Construit pentru a se adapta oricăror condiţii atmosferice, noul 308 CC se poate transforma în doar 20 de secunde dintr-un cabriolet elegant, într-un coupe dinamic ce aduce prin instalarea plafonului rigid calmul şi liniştea unui interior perfect izolat. Compartimentul dedicat pasagerilor creează impresia unei maşini “Grand Touring”, iar scaunele din spate oferă un confort surprinzător de generos pentru un CC.
Noul 308 CC este primul coupe-cabrio din lume, dotat cu sistemul inovativ “Airwave”, încorporat în tetierele scaunelor faţă ce permite difuzare a aerului cald în jurul gâtului ocupantului.

În materie de motorizari modelul 308 CC exceleaza prin dinamism şi performanţă. De la propulsorul de 1,6 l pe benzină, disponibil in două variante de putere de 150 CP pentru transmisia manuală şi 140 CP în cazul transmisiei automate, şi până la propulsorul diesel de 2.0 l HDI, cu variantele de 140 CP pentru transmisia manuală şi 136 CP pentru transmisia automată, 308 CC se remarcă printr-un consum optimizat de carburant.

Plăcerea de a călători în siguranţă …

Siguranţa pasagerilor a reprezentat întotdeuna o prioritate a marcii Peugeot. Cu o structură derivată din cea a berlinei, 308 CC a fost conceput pentru a rezista şocurilor frontale şi celor laterale, obţinând un punctaj maxim: 5 stele la testele EuroNCAP pentru protecţia pasagerilor adulţi. La acest success a contribuit, introducerea în premieră mondială a airbag-urilor laterale pentru zona capului şi sistemul de bare de protecţie cu declansare pirotehnică, ce se ridica din spatele rândului 2 de scaune, în caz de impact.
Incepand cu 1937, momentul lansarii primului cabriolet dotat cu acoperis retractabil din lume sub numele de 402 Eclipse, Peugeot a arătat o preocupare continuă pentru creearea unui autovehicul în perfectă armonie cu aspiratiile clienţilor.
308CC este o doar cea mai recenta expresie a acestei preocupari continue ce va continua cu siguranta in viitorul uneia marcile cu cele mai vechi traditii in industria automobilului.

Via|Peugeot Romania


 
Media a 12 voturi: 3.08

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate