anunturi auto gratuite  
   

Noul VW Polo a fost desemnat oficial Maşina Anului 2010

Adaugat la: 28 Jan 2010
Vizualizari: 02805
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: polo, vw, car of the year

Noul VW Polo a fost desemnat oficial Maşina Anului 2010

Un juriu alcătuit din 59 de jurnalişti de marcă din domeniul automobilistic din 23 de ţări europene a ales deja cele mai bune modele noi la finalul lunii noiembrie a anului trecut. 33 de modele au fost testate deja de juriu în acest an. Şapte modele au ajuns în finală, iar Polo a fost desemnat câştigător.

Suplimentar faţă de titlul râvnit de “Maşina anului”, noul Polo a obţinut numeroase alte premii de la lansarea pe piaţă care a avut loc în vara anului trecut: lista succeselor include distincţiile “Volanul Verde” şi “Volanul de Aur” (Springer Verlag), “Maşina anului 2009” (auto motor sport) şi “Trofeul Auto” (Autozeitung). De asemenea, Polo a obţinut cinci stele la testul de impact Euro NCAP organizat în baza unor standarde mai stricte.

"În România, în cele 6 luni de la lansare, Noul Polo s-a bucurat de un real succes, fiind vândute peste 800 de unităţi. Designul dinamic şi mult întinerit, calitatea materialelor şi a finisajelor din interior cât şi gama de motorizari Euro 5 ale Noului Polo au impus noi standarde în clasa sa." declară Sebastian Vlasceanu, Director de Marketing si Comunicare Volkswagen.

Polo este disponibil în prezent cu o gamă de şapte propulsoare – patru pe benzină şi trei diesel. Polo BlueMotion 1.2 TDI (55 kW / 75 CP) simbolizează potenţialul oferit de cele trei noi motoare diesel; cu un consum mediu de carburant de 3,3 litri la 100 de kilometri şi 87 g CO2 / kilometru, este cel mai economic model cu cinci locuri din lume şi se remarcă şi prin cel mai scăzut nivel de emisii de noxe.


 
Media a 9 voturi: 3.67

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Volkswagen CrossGolf va avea premiera mondială la Geneva
25 Feb 2010
Al şaselea reprezentant al gamei Volkswagen Golf, CrossGolf, va avea debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din martie, alături de CrossPolo, Polo GTI şi Touareg SUV. Asemenea lui CrossPolo, noul crossover compact este de fapt o versiune mărită a lui Golf Plus facelift.
Volkswagen Scirocco GT se lanseaza in UK
3 Nov 2009
Filiala Wolkswagen din Marea Britanie a anunţat lansarea noului Scirocco GT, echipat cu motor optimizat de 2 litri TFSI, care dezvoltă 210 CP, parametrii ce îi permit să atingă 100 km/h în 6,9 secunde, atât pentru cutia de viteze manuală cât şi pentru cea DSG cu dublu ambreiaj care îi oferă o viteză maximă de 240 km/h. În plus, acesta se laudă cu un sistem de răcire îmbunătăţit, o economie a consumului de carburant redus la 6.
Detalii noul Volkswagen Polo
28 May 2009
Volkswagen îţi prezintă modificările esenţiale ale noului Polo în comparaţie cu generaţia anterioară: *    noi motoare TSI şi Common Rail TDI , *    toate propulsoarele respectă standardele de emisii Euro-5, *    reducere cu până la 20 de procente a consumului de carburant; *    versiunea cu BlueMotionTechnology impune noi standarde cu un consum de carburant de numai 3.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate