anunturi auto gratuite  
   

IAA: Ford prezinta Grand C-Max

Adaugat la: 10 Sep 2009
Vizualizari: 02183
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: grand, c-max, max, ford

IAA: Ford prezinta Grand C-Max
9 imagini
IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max IAA: Ford prezinta Grand C-Max

Noul Ford, intitulat Grand C-Max, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt alături de Ford C-Max.

Modelul cu şapte locuri al lui C-Max beneficiază de un sistem cu uşi culisante, prezente pe ambele parţi, care permit accesul mult mai uşor la ultimele doua rânduri de scaune din cele 3 prezente la versiunea Grand.

Grand C-Max va fi disponibil cu motor diesel şi pe benzină de 1.6 litri şi beneficiază de noile propulsoare EcoBoost.

Via|Carscoop


 
Media a 10 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Ford Focus RS500, cel mai puternic Focus
29 Mar 2010
Ford a publicat astăzi primele fotografii şi informaţii ale noului Ford Focus RS500 – ediţie limitată la doar 500 de exemplare. Bazat pe versiunea standard RS şi îmbunătăţit de tunerii de la Mountune, noul RS500 devine cel mai puternic Focus construit vreodată. Ford Focus RS500 este propulsat de un motor turbo de 2.5 litri care dezvoltă 350 CP şi un cuplu de 460 Nm, atingând 100km/h în 5,6 secunde, 160km/h în 12.
Noul Ford Ka, dezvaluit oficial!
3 Aug 2008
Cel mai asteptat model de anul acesta isi va face simtita prezenta pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, din octombrie 2008. Fata de modelul precedent, primele imagini oficiale cu noul Ford Ka ne arata o masina mult mai reusita si mai simpatica, desi poate un pic prea cuminte.Au trecut 12 ani (si 1.4 milioane de exemplare vandute) de cand Ford Ka se afla pe piata, asa ca era momentul unei schimbari de generatii.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate