anunturi auto gratuite  
   

Heico Sportiv tunează Volvo S60

Adaugat la: 25 Aug 2010
Vizualizari: 03547
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: volvo, s60, heico, sportiv, sedan

Heico Sportiv tunează Volvo S60
16 imagini
Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60 Heico Sportiv tunează Volvo S60

Compania germană Heico Sportiv a dezvăluit un set complet de fotografii ale noului Volvo S60, alături de alte informaţii legate de pachetul de tuning şi îmbunătăţirile de performanţă ale sedanului suedez.

Pachetul de tuning pentru S60 include un spoiler faţă alcătuit din două piese, un difuzor spate, oferit opţional cu inserţii din fibră de carbon, precum şi un eleron discret poziţionat deasupra portbagajului.Însă atenţia privitorului va fi cu siguranţă atrasă de sistemul de evacuare cu pantru tevi de eşapament şi de setul de jante din aliaj de 18 inch sau 20 inch cu anvelope mai subţiri.În interior modificările sunt limitate la un set de pedale din aluminiu şi un nou schimbător de viteze.

Heico Sportiv oferă pentru propulsoarele T2.0 şi T6 ale lui S60 sistemul de control ECU, în timp ce performanţele unitaţii turbo de 2.0 litri au fost ridicate la 297 CP şi un cuplu maxim de 350 Nm.

Unitatea T6 AWD, va dezvolta 330 CP şi un cuplu de 463 Nm, permiţându-i sedanului suedez să atingă 100 km/h în 5.8 secunde şi ajungând la o viteză limitată electronic de 250 km/h.

Compania germană a declarat că sistemul ECU va fi echipat şi pe propulsoarele T3, T4 şi T5 ale noului Volvo S60.


 
Media a 5 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Peugeot 408 sedan în America de Sud
24 Aug 2010
În urma lansării şi începerii producţiei noului sedan 408 în China la începutul acestui an, Peugeot a anunţat luni că a început construirea berlinei compacte la unzina PSA Peugeot Citroen din Palomar, Buenos Aires, Argentina.Noul Peugeot 408 sedan îşi va face debutul în America de Sud, la Salonul Auto de la Sao Paulo, Brazilia, la sfârşitul lunii octombrie.
Kia lansează noul Optima Sedan
31 Mar 2010
Kia a lansat la Salonul Auto de la New York noul Optima Sedan, care va ajunge la dealerii din Europa în primăvara anului viitor. Constructorul sud-coreean nu a dezvăluit şi alte informaţii ale noului model, tot ceea ce ştim este că tinde către Hyundai Sonata, aşadar ne putem aştepta la o gamă care să includă aceeaşi unitate pe benzină şi propulsoare hibride.   Sursa | Carscoop  
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate