anunturi auto gratuite  
   

Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester

Adaugat la: 23 Sep 2008
Vizualizari: 01046
Adaugat de: Bary Tags: subaru impreza, subaru forester, impreza, forester, subaru, boxer, diesel

Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester
3 imagini
Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester Boxer Diesel debuteaza pe Impreza si Forester

 

Motorul Diesel de 2.0 L,cu 4 cilindri pozitionat transversal de la Subaru este primul de acest fel. Prezentat pentru prima data la Geneva,in expozitia Outback/Legacy,mai devreme in cursul acestui an,Subaru prezinta motorul la Paris in luna octombrie pe 2 alte modele ale sale, hatchback-ul Impreza cu 5 usi si SUV-ul Forester.

Ambele modele au drept caracteristica o cutie de viteze manuala in sase trepte,in timp ce motorul este inzestrat cu un nou filtru diesel . Subaru afirma ca modelul Forester se mandreste cu un motor diesel ce conduce clasa sa la capitolele economie de combustibil si emisii,cu 44.8mpg combinat si 167g/km. Motorul Forester 2.0 produce 147 CP, iar Impreza produce 150CP - la 3600 rpm, respectiv 1800 rpm.

via|worldcarfans.com


 
Media a 6 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Golf VI primeşte o nouă gamă de motorizări
3 Oct 2009
Disponibil în ambele variante, cu două şi patru uşi, noul VW Golf VI este oferit în SUA în două versiuni de motorizare, o unitate pe benzină de 2.5 litri cu cinci cilindri, care dezvoltă 170 CP şi un TDI de 2.0 litri, care produce 140 CP. Preţurile, ce includ taxele, pornesc de la 12.506 EUR pentru modelele cu motor pe benzină şi cutie de viteze manuala în cinci trepte şi de la 15.
Subaru lanseaza Impreza WRX STI
27 Oct 2008
Dupa cum probabil ati ghicit deja, Subaru sarbatoreste cea de-a 20-a aniversare pentru Impreza WRX STI prin lansarea unei editii de model special care va fi disponibil numai in Japonia, cu o productie limitata de 300 de unitati. Impreza WRX STI 20th Aniversary primeste o setare mai sportive a suspensiei, in timp ce schimbarile exterioare include adaugarea spoiler fata negru de tip buza, o noua aripa spate, alte autocolante  si jenti de 18 inch din aliaj, toate in echiparea standard.
Cayenne Diesel vine in martie 2009
16 Jun 2008
Salonul Auto de la Geneva, din martie 2009, va aduce cu sine in gama Porsche o prima versiune diesel a SUV-ului Cayenne. Desi oficialii Porsche sustineau acum cativa ani ca nu vor aduce in gama motoare diesel, considerand ca spiritul companiei nu are lagatura cu propulsoarele pe motorina, ultimele prevederi legate de emisiile de CO2 i-au determinat pe acestia sa isi revizuiasca pozitia. Motorul diesel de pe Cayenne va avea 240 de cai, va fi un V6 si va fi dezvoltat de Audi.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate