anunturi auto gratuite  
   

B&S Motors

Adaugat la: 5 Feb 2010
Adaugat de: B&s Motors

Detalii firma
Nume firma: B&S Motors
Domeniu: Service auto
Adresa web: www.bsmotors.ro
Adresa: Sos. de Centura nr. 24-26
Oras: Bucureşti
Judet: Bucureşti
Telefon: 0731.497.489/072
Fax: 021-2665011
Email:

Descriere firma
B&S Motors s-a infiintat in anul 2001 avand in frunte o echipa de specialisti cu experienta de peste un deceniu in domeniul importului si distributiei de autoturisme pe piata romaneasca. Intre anii 2001-2010 B&S Motors a fost unul dintre cei mai mari dealeri ai marcii Suzuki pe piata din Romania.

In prezent societatea B&S Motors detine doua locatii si si-a orientat activitatea spre comercializarea de autoturisme si motociclete second-hand multimarca.
In locatia din Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44 veti putea gasi expuse o parte din vehiculele oferite spre vanzare. Consultantii nostrii de vanzari va vor ajuta sa gasiti vehiculul potrivit nevoilor si cerintelor dumneavoastra si va vor oferi cele mai bune solutii de finantare.
Mai mult decat atat, in locatia din Tunari, Sos. de Centura nr. 24-26, pe langa sectorul de prezentarea a vehiculelor comercializate, B&S Motors detine o unitate service autorizata RAR si complet echipata pentru lucrari de mecanica, tinichigerie si vopsitorie multimarca.
In aceasta locatie am incercat sa creem tot confortul pentru clientii nostrii, punandu-le la dispozitie o cafenea si o zona de internet wireless.
B&S Motors a urmarit inca de la inceput sa ofere clientilor sai o varietate extinsa de servicii conexe domeniului in care activam deja de 7 ani.
Servicii oferite de B&S Motors
• Vanzari autoturisme si motociclete second hand multimarca
• Vanzari ATV-uri noi marca Arctic Cat
• Rent a car
• Rent a bike (moto)
• Service auto si moto
• Scoala de meserii: cursuri de calificare in meseriile tinichigiu-vopsitor, mecanic-auto, electrician-electronist auto si tinichigiu carosier
• Tractare auto si moto 24/7
• Serviciul de preluare-predare a vehiculului dintr-o locatie
Totodata, din dorinta de a imbunatati calitatea serviciilor oferite, compania noastra a organizat o divizie speciala - un Call Center menit sa ofere in timp real informatii receptionate de la potentialii clienti precum si de la clientii existenti.
Oricand aveti nevoie de un partener de incredere, puteti conta pe noi!
Copyright © 2005 - 2022 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate