anunturi auto gratuite  
   

BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt

Adaugat la: 25 Oct 2009
Vizualizari: 01826
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: bmw, alpina, b7, biturbo, long

BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt
23 imagini
BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt BMW Alpina B7 BiTurbo Long debutează la Frankfurt

Alpina a fost una dintre cele două mărci auto străine (cealaltă fiind Lotus), care vor merge la Salonul Auto de la Frankfurt. Designerii de la BMW spun că singura diferenţă dintre acest model şi Biturbo B7 de la Geneva este că acesta se bazează pe o caroserie cu un ampatament mai lung, asemenea seriei 7, oferind mai mult spaţiu pentru pasagerii din spate.

Gama de motorizări a lui Alpina B7 Biturbo, cuprinde două V8 turbo de 4.4 litri  care produc 507 CP şi 700 Nm cuplu, precum şi un intercooler nou. Puterea este transferată roţilor din spate prin intermediul unei cutii de viteze automată cu şase trepte.

Alte elemente de băză includ un kit aerodinamic cu bare de protecţie faţă şi spate, un eleron discret, plus un interior personalizat, precum şi jante de 21 de inch insoţite de o suspensie reglabilă.

Sursa|Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Mercedes-Benz S63 AMG primeşte un motor biturbo
1 Aug 2010
Noul Mercedes-Benz S63 AMG îşi face apariţia la numai o săptămână de la prezentarea luxosului coupe facelift CL63 AMG.Ambele automobile sunt propulsate de acelaşi motor V8 biturbo de 5.5 litri, care înlocuieşte unitatea V8 de 6.2 litri cu aspiraţie naturală. S63 AMG, care combină injecţia directă de benzină cu cele două turbocompresoare şi un sistem de pornire/oprire, va livra 544 CP şi un cuplu de 800 Nm.
Status Design tunează BMW X6 SUV
15 Jun 2010
Status Design a lansat un nou pachet de tuning pentru BMW X6 SUV.Pachetul Aero pentru exterior include noi praguri laterale, LED-uri de zi inserate în spoilerul frontal, precum şi un nou spoiler spate cu sistem de evacuare dublu.Pentru a atrage atenţia potenţialilor cumpărători ai noului kit, eleronul, chederele pentru geamuri, oglinzile, grila spate şi difuzorul de aer au fost confecţionate din fibră de carbon.
Noul BMW X3 SUV se pregăteşte de lansare
15 Jun 2010
BMW dezvăluie o uriaşă galerie de fotografii ale viitorului X3 SUV.Pentru a menţine interesul asupra noului X3, constructorul bavarez a camuflat anumite zone din caroseria şi panoul de bord ale automobilului.
Copyright © 2005 - 2023 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate