anunturi auto gratuite  
   

Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel

Adaugat la: 20 Aug 2010
Vizualizari: 01387
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: skoda, superb, berlina, combi, estate

Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel
6 imagini
Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel Skoda Superb achiziţionează o nouă unitate turbodiesel

Skoda Superb achiziţionează propulsorul turbodiesel TDI al grupului Volkswagen, care se va afla sub capotele versiunilor berlina, Estate şi Combi.

Asemenea vechii unităţi diesel de 1.9 litri TDI, noul motor dezvoltă 105 CP şi un cuplu de 250 Nm, însă promite să ofere mai mulţi kilometri la bord şi emisii de CO2 mai scăzute.

Mai exact, consumul de carburant a fost redus la 6.2 litri/100 km pentru Superb berlina, respectiv 6.3 litri/100 km pentru versiunea Estate, în timp ce emisiile de CO2 au fost reduse la 19 g/km şi, respectiv, 20 g/km.

Momentan doar pentru Marea Britanie, noul motor poate fi cuplat opţional la o cutie de vizete manuală cu cinci trepte, cu preţuri începând de la 21.311 €.



 
Media a 2 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Dacia Duster vs Skoda Yeti
15 May 2010
Drive-Test Dacia Duster si Skoda Yeti Acest test comparativ a venit ca o idee de moment fara a fi ceva premeditat. Aveam confirmarea de la Porsche Timisoara pentru drive-testul cu Yeti de mai bine de o saptamana iar cu o zi inaintea deplasarii spre Baile Herculane mi-a venit ideea de a testa si Duster.
Mercedes CLS Estate, o limuzină de lux
30 Mar 2010
Mercedes se pregăteşte de lansarea unei versiuni estate pentru modelele din generaţia CLS, care va rivaliza cu noile Audi A7 şi BMW Seria 5 GT. Premiera noului concept va avea loc la Salonul Auto de la Beijing în luna aprilie a acestui an, urmând să ajungă la dealeri abia în 2012.
Skoda îmbunătăţeşte gama Octavia cu un nou motor
23 Jan 2010
Gama Octavia va fi îmbunătăţită pentru anul 2010 cu un nou motor şi noi opţiuni de transmisie. În plus, ambele versiuni, sedan şi combi, sunt acum oferite cu un nou motor pe benzină de 1.2 litri TSI, în timp ce propulsorul diesel 1.6 TDI de 105 CP poate fi echipat şi cu transmisia DSG. Unitatea de 1.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate