anunturi auto gratuite  
   

Toyota la Paris 2008

Adaugat la: 16 Oct 2008
Vizualizari: 01447
Adaugat de: Bary Tags: toyota, paris, 2008, iq, avensis, urban cruiser

Toyota  la Paris 2008
3 imagini
Toyota  la Paris 2008 Toyota  la Paris 2008 Toyota  la Paris 2008

A treia generatie Avensis

Toyota a dezvăluit publicului cea de-a treia generaţie Avensis, modelul cel mai reprezentativ pentru Europa.Noua variantă are un design sportiv şi agil, ceea ce conferă maşinii un caracter puternic şi dinamic.Dotată cu motoare mai puternice şi mai curate, cu emisii de C02 mai scăzute, cu un nivel mai bun de dotări, noua limuzină Avensis îşi propune să redefinească graniţele categoriei D în Europa.


Noul model urban IQ


O altă premieră aşteptată la nivel mondial este iQ, model prezentat în formă de concept/design la începutul acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cu o lungime de nici 3 metri, modelul iQ nu este doar cea mai mică maşină premium de patru locuri din lume, ci şi o adevărată maşina de oraş, cu emisii de doar 99 g CO2 /km. Foarte important pentru o maşină de aceste dimensiuni, iQ oferă protecţie de 360° pentru toţi pasagerii, cu un nivel înalt de siguranţă activă şi pasivă, printre care şi airbaguri cortină pentru locurile din spate, o premiera in aceasta clasă.


Urban Cruiser, un nou concept de SUV urban


Un alt punct de atracţie la standul Toyota de anul a fost noul model Urban Cruiser All Wheel Drive (AWD), cu motor de 1.4-litri D-4D – noul model Allroad urban de la Toyota. Cu un design exterior destul de agresiv, cu un nivel înalt de siguranţă şi emisii de CO2 de numai 133 g/km pentru varianta AWD, Urban Cruiser intenţionează să devină un competitor puternic pe piaţa de maşini urbane Allroad.

via|toyota romania


 
Media a 20 voturi: 3.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Hyundai ix20 şi i10 facelift işi fac debutul la Paris
2 Sep 2010
Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, alăutri de i10 facelift, şi noul mini-MPV, ix20.Bazat pe modelul Kia Venga, ix20 a fost proiectat la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania, fiind a doua maşină în Europa, după ix35, care adopta stilul firmei sud-coreene.Deşi Hyundai a păstrat totuşi unele detalii caracteristice noului ix20, gama de motorizări este una similară lui Kia Venga, formată dintr-o unitate pe benzină de 1.4 litri şi alta diesel de 1.
Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris
23 Aug 2010
Mazda a anunţat că Mazda2 facelift va fi lansată în premieră europeană la Salonul Auto de la Paris din septembrie.Ca şi modelul prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, Mazda2 facelift beneficiază de o bară frontală redesenată şi de o grilă care pare că „zâmbeşte”, alături de alte modificări minore în interior.Alte îmbunătăţiri includ un saşiu optimizat pentru un confort mai bun şi o nouă versiune a transmisiei automate.
Range Rover facelift la Paris
17 Jun 2010
Range Rover facelift se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Paris din Octombrie. Rover introduce în gama de motorizări a lui Range Rover un nou propulsor diesel de 4.4 litri care dezvoltă 313 CP şi un cuplu de 700 Nm.Motorul V8 este cuplat la o cutie de viteze automată ZF cu 8 rapoarte şi va înlocui acutala unitate de 3.6 litri care dezvoltă 271 CP şi 640 Nm. De asemenea, noul motor returnează o economie de combustibil de 9.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate