anunturi auto gratuite  
   

Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris

Adaugat la: 23 Aug 2010
Vizualizari: 01576
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: mazda, facelift, paris

Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris
3 imagini
Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris Mazda2 facelift işi va face debutul la Paris

Mazda a anunţat că Mazda2 facelift va fi lansată în premieră europeană la Salonul Auto de la Paris din septembrie.

Ca şi modelul prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, Mazda2 facelift beneficiază de o bară frontală redesenată şi de o grilă care pare că „zâmbeşte”, alături de alte modificări minore în interior.

Alte îmbunătăţiri includ un saşiu optimizat pentru un confort mai bun şi o nouă versiune a transmisiei automate.În plus, întreaga gamă de motorizări a noii Mazda2 va respecta normele Euro 5.

Firma japoneză va lansa  şi un motor diesel de 1.6 litri pentru Mazda5 MPV şi Mazda3 sedan şi hatchback.Acesta va fi cuplat la o cutie de vizete manuală cu şase trepte, dezvoltând o putere de 115 CP, în timp ce va returna o economie de combustibil combinată de 5.2 litri/100 km pentru Mazda5 şi 4.4 litri/100 km cu emisii de 117g CO2/km pentru Mazda3.


 
Media a 3 voturi: 5.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Chevrolet Captiva îşi schimbă înfăţişarea
13 Sep 2010
La standul Chevrolet, în cadrul Salonului Auto de la Paris, se va afla şi noul Captiva facelift, alături de MPV Orlando, Cruze hatchback şi cea mai nouă generaţie a subcompactului Aveo.Versiunea facelift a SUV-ului Chevy, care a fost lansat pentru prima dată în 2006, vine cu un nou set de spoilere, accesorii interioare, precum şi o nouă gamă de motorizări şi transmisii.
Hyundai ix20 şi i10 facelift işi fac debutul la Paris
2 Sep 2010
Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, alăutri de i10 facelift, şi noul mini-MPV, ix20.Bazat pe modelul Kia Venga, ix20 a fost proiectat la centrul R&D din Rüsselsheim, Germania, fiind a doua maşină în Europa, după ix35, care adopta stilul firmei sud-coreene.Deşi Hyundai a păstrat totuşi unele detalii caracteristice noului ix20, gama de motorizări este una similară lui Kia Venga, formată dintr-o unitate pe benzină de 1.4 litri şi alta diesel de 1.
Range Rover facelift la Paris
17 Jun 2010
Range Rover facelift se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Paris din Octombrie. Rover introduce în gama de motorizări a lui Range Rover un nou propulsor diesel de 4.4 litri care dezvoltă 313 CP şi un cuplu de 700 Nm.Motorul V8 este cuplat la o cutie de viteze automată ZF cu 8 rapoarte şi va înlocui acutala unitate de 3.6 litri care dezvoltă 271 CP şi 640 Nm. De asemenea, noul motor returnează o economie de combustibil de 9.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate