anunturi auto gratuite  
   

Un nou Mercedes-Benz: GLK

Adaugat la: 22 Sep 2008
Vizualizari: 1920431250
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: mercedes benz, glk, mercedes benz glk

Un must-have asortat oricarui drum

Întotdeauna personalităţile puternice se recunosc
Noua Clasă GLK este un model Mercedes complet nou în adevăratul sens al cuvântului. Două personalităţi puternice au fuzionat pentru a oferi un concept de autovehicul distinct şi inovativ.Şi totuşi GLK ramane fidel valorilor Mercedes-Benz. Deoarece chiar dacă acest off-roader interpretează principiile Mercedes cu mare independenţă, noul GLK oferă, mai presus de toate, agilite, siguranţă şi confort la cele mai înalte standarde. Pentru că în fond este un Mercedes.

Design-ul noului GLK îl face distinct. Se bazează pe linii impresionante care te inspiră să mergi dincolo de limitele convenţionale. De la secţiunea frontală puternică la partea din spate care se termină brusc, formele impresionante unghiulare, toate creează o impresie de încredere în sine. Pachetul AGILITY CONTROL face din GLK un adevărat maestru pentru toate tipurile de drum, la fel de uşor de condus atât în oraş cât şi off-road, departe de drumurile cunoscute.

Garda la sol mare şi sistemul de tracţiune integrală permanentă 4MATIC va crea oriunde o impresie foarte bună.

Confort

Sistem de comandă şi afişaj COMAND APS
 

Sistemul de comandă şi afişaj COMAND APS, disponibil opţional, permite activarea simplă şi centralizată a numeroaselor funcţii din dotarea modelului GLK, prin intermediul butonului COMAND uşor de operat de pe cotieră. Rotirea sau deplasarea butonului de comandă accesează meniurile sistemului de operare, iar apăsarea acestuia confirmă funcţia selectată. Printre aceste funcţii se numără echipamentul radio şi CD player-ul, DVD player-ul, tunerul TV şi sistemul de navigaţie cu hard-disc. Iar imaginile primite de la camera video pentru mersul cu spatele, disponibilă opţional, sunt afişate de asemenea pe ecranul COMAND APS.

Operarea sistemului este facilitată de sistemul de comandă vocală LINGUATRONIC (inclus în opţiunea Audio 50 APS cu schimbător de DVD, precum şi în opţiunea COMAND APS): astfel, puteţi comanda, de exemplu, sistemul de navigaţie, sistemul audio sau apelurile telefonice. Un dispozitiv Bluetooth cu sistem hands-free este disponibil opţional, dându-vă posibilitatea de a vorbi la telefonul mobil în siguranţă.

 

Climatizare automată cu 3 zone THERMOTRONIC
 

Sistemul de control automat al climatizării, THERMATIC 2-zone, inclus în dotarea standard, asigură o atmosferă plăcută în habitaclu. Opţional, este disponibil şi un sistem confortabil de control automat al climatizării cu distribuire separată a aerului în trei zone diferite ale habitaclului.

Sistemul opţional de climatizare THERMOTRONIC 3-zone permite setarea cu precizie a temperaturii din habitaclul modelului GLK – diferită pentru scaunele din faţă şi cele din spate, ca şi pentru şofer şi pasagerul din faţă. Temperatura, turaţia ventilatorului şi distribuţia aerului sunt reglate automat de către sistemul THERMOTRONIC. Acesta ia în consideraţie şi factori cum ar fi viteza de deplasare, temperatura exterioară, radiaţiile solare şi calitatea aerului, pentru a asigura un nivel de răcire a aerului cât mai scăzut posibil şi pentru ca împiedica pătrunderea aerului poluat în habitaclu.

Sistem entertainment pentru locurile din spate
 

Tetierele scaunelor din faţă pot fi prevăzute opţional cu monitoare de 8 inch, unde pot fi vizualizate DVD-urile video. Sistemul de divertisment inovator pentru locurile din spate constă dintr-un DVD player, două monitoare color LCD de 8 inch de înaltă rezoluţie şi două seturi de căşti. Toate funcţiile pot fi acţionate în mod confortabil prin intermediul telecomenzii.

Confort scaune
 

Vă rugăm să luaţi loc: scaunele modelului GLK vă va depăşi aşteptările din punct de vedere al confortului, ergonomiei şi siguranţei. Veţi simţi acest lucru, începând cu poziţia de şedere ridicată. Iar în cazul scaunelor din faţă, atât înălţimea pernei scaunului, cât şi unghiul de înclinare a spătarului pot fi reglate electric, funcţie inclusă în dotarea standard.

Opţional, puteţi comanda scaune regabile electric. Acesta permite reglarea electrică a scaunului în faţă şi în spate, a unghiului de înclinare a pernei scaunului şi a înălţimii tetierei. Iar funcţia de memorare poate stoca până la trei poziţii diferite ale scaunelor. În plus, reglarea oglinzilor laterale şi a coloanei de direcţie este efectuată automat. Pachetul include, de asemenea, un sistem automat pentru facilitarea intrării şi părăsirii autovehiculuescu.

Astfel, conform viitoarelor reglementari, raspunderea asiguratorului RCA va incepe din momentul eliberarii documentului de asigurare, spre deosebire de actuala norma, care prevede ca raspunderea incepe din momentul platii primei de asigurare si al eliberarii documentului, dar nu mai devreme de data intrarii in vigoare a asigurarii.

Asiguratorul va fi raspunzator pentru toate asigurarile RCA emise in numele sau, eliminindu-se situatiile intilnite in practica in care anumite societati de asigurare nu au recunoscut ca fiind valabile unele polite pe motiv ca nu au incasat primele aferente acestora.

Un alt amendament adus normelor RCA consta in introducerea prevederii conform careia, in cazul in care un nou proprietar de vehicul - calitate dobindita prin cumpararea unui vehicul in baza unui contract - detine o asigurare RCA pe numele sau, aceasta va fi considerata valabila chiar si fara efectuarea procedurii de inmatriculare a vehiculului pe numele sau.

Totodata, CSA a introdus in Norma obligativitatea asiguratorilor RCA de a publica pe propria pagina de internet informatii la zi privind procedura de avizare si constatare a daunelor, dar si personalul cu atributii in constatarea si lichidarea daunelor.

#

 
Media a 2037339168 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Detalii si preturi pentru Mercedes Benz E-Class Estate
6 Aug 2009
Mercedes-Benz a prezentat oficial detalii despre noul E-Class Estate care se va alatura sedan-ului si variantei coupe a modelului business incepand cu luna noiembrie a acestui an. Masurand 4895 mm in lungime, 1854 mm in latime si 1471 mm in inaltime este mai spatioasa decat vechea versiune dar si cel mai mare model Estate ce face parte din segmentul premium.
Noul C 63 AMG
24 Sep 2008
Motor V8 de 6,3 litri cu aspiraţie naturală, putere de 336 kW (457 cp), cuplu maxim de 600 Nm, accelerare de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde (Break: 4,6 secunde), viteză maximă 250 km/h – datele tehnice şi performanţele noului C 63 AMG vorbesc de la sine.Însă singurul mod în care puteţi aprecia adevăratul calibru al acestui model excepţional este conducerea sa.
Sarbatoare in Curtea Mercedes Benz
23 Sep 2008
Mercedes-Benz Guard sărbătoreşte 80 de aniCând am construit primul Mercedes cu protecţie specială în 1928, am inventat un principiu care este valabil şi astăzi: protecţie integrală din fabrică.De la lansarea primului model şi până astăzi au trecut mai mult de 80 de ani de producţie şi dezvoltare. O tradiţie fără de care S-Guard, E-Guard şi G-Guard nu ar fi existat astăzi.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate