anunturi auto gratuite  
   

Prezentare Noul Renault Clio Symbol

Adaugat la: 30 Aug 2008
Vizualizari: 02836
Adaugat de: Mihai Gorunescu Tags: renault, clio, symbol, renault clio, clio symbol, renault clio symbol

Prezentare Noul Renault Clio Symbol
5 imagini
Noul Renault Clio Symbol Prezentare Noul Renault Clio Symbol Prezentare Noul Renault Clio Symbol Prezentare Noul Renault Clio Symbol Prezentare Noul Renault Clio Symbol Prezentare Noul Renault Clio Symbol

Salonul Auto de la Moscova care si-a deschis portile in 26 august a oferit ocazia celor de la Renault sa lanseze o noua versiune a sedanului Renault Clio Symbol. Masina va fi comercializata in tari din Europa Centrala si de Est, Rusia, Turcia precum si in Africa de Nord denumita alternativ Symbol sau Thalia.

In ceea ce priveste design-ul se poate spune ca este putin neinspirat iar partea tehnica: gama de motoare, cutie de viteze, este identica cu cea utilizata pe noua versiune Dacia Logan. Aceste compromisuri cu siguranta sunt facute pentru a putea oferi un pret de vanzare competitiv astfel incat sa poata fi continuata povestea de succes a fratelui sau mai mare.

Noul Renault Clio Symbol isi propune a fi o masina rafinata si eleganta atat prin noile linii cat si prin design-ul lampilor spate si al farurilor incadrate armonios in noua grila cromata.

Intalnim pe acest model ultima generatie de motoare Renault, care combina performanta, consumul redus si mai ales respect pentru mediul inconjurator.

Atat motorizarile pe benzina cat si cele diesel disponibile pe acest model pretind a avea cel mai bun consum din clasa pe care o reprezinta astfel: 4.3 litri/100km (echivalentul emisiilor CO2 de 116g/Km ) pentru motorul 1.5 dci 85CP, respectiv 5.9 litri/100Km (echivalentul emisiilor CO2 de 140g/Km ) pentru motorul 1.2 16V 75CP.

Un factor important care a dus la reducerea consumului de combustibil il reprezinta efortul inginerilor Technocentre care au obtinut un coeficient aerodinamic de 0.691 dar si greutatea redusa a acestei masini de numai 904Kg (pentru versiunea echipata cu motor 1.2 16V 75CP).

Noul Renault Symbol incearca sa impuna si cateva standarde in ceea ce priveste confortul, mostenind astfel cutia de viteze precisa si silentioasa de la Clio II. Mai puteam adauga tot la acest capitol si izolatia fonica imbunatatita de care sedanul dispune si care va fi apreciata de pasageri dar si o izolatie termica care sa faca fata si tarilor cu un climat extrem precum Rusia sau Turcia.

Cu un volum al portbagajului de 506 litri, o lungime de 4.26 metri si o latime de 1.43 metri, Symbol vine in intampinarea nevoilor unei mari varietati de utilizatori, de la familiile numeroase care au nevoie de spatiu pana la utilizatori persoane juridice care necesita mobilitate, sau de ce nu si pentru cei care o folosesc ocazional in weekend doar ca sa scape de agitatia orasului.

Aceasta masina, sustin producatorii, are destule argumente in favoarea sa incat sa castige familiile din tarile mai sus mentionate unde se preconizeaza ca va incepe vanzarea la inceputul lunii Noiembrie 2008.



Autor: mihai.gorunescu


 
Media a 11 voturi: 3.91

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Renault Latitude va debuta la Paris
25 Aug 2010
Renault Latitude işi va face debutul la Paris, unde va fi prezentată întreaga gamă de motorizări a noului sedan, alături de alte modificări exterioare. Primele veşti despre Renault Latitude au fost publicate pentru prima data în luna iunie, însă constructorul francez a anunţat astăzi că noul sedan se pregăteşte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Moscova.
Noul Renault Megane RS se comercializeaza in Romania
1 May 2010
Renault Mégane RS - pret de lansare incepand cu 22.600 Euro(TVA inclus)Renault Mégane RS este unul dintre cele mai de succes modele sportive de pe piata, comercializat in peste 20.000 exemplare in cei 6 ani de productie, iar incepand cu 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport, Mégane RS, este comercializat si in Romania.
Renault Twingo Gordini îşi anunţă debutul
27 Mar 2010
Renault a anunţat preţul pentru Twingo Gordini 133, care va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie.Micul automobil sport dispune de o cromatică albastru metalizat cu două dungi albe “de curse”, un set de jante din aliaj de 17 inch, bare de protecţie redesenate, faruri de ceaţă şi oglinzi laterale cu design special, precum şi spoilere faţă şi spate vopsite în alb.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate