anunturi auto gratuite  
   

Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie

Adaugat la: 26 Jan 2010
Vizualizari: 01418
Adaugat de: Mihai Baghina Tags: ope, vauxhall, van, panel van, panelvan, movano, utilitara, platforma

Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie
13 imagini
Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie Opel(Vauxhall) Movano la a doua generaţie

Subsidiarele General Motors, compania Opel şi sora ei Vauxhall, au lansat astăzi a doua generaţie de Van-uri comericiale Movano. Puţin mai mare decât predecesorul său, noul Movano va fi disponibil în nu mai puţin de 29 de variante care vorîncerca sa rezolve nevoile de transport întalnite pe piaţă.

Gama Movano include versiunile panel van, disponibile în patru ampatamente diferite şi trei înălţimi ale acoperişului, autoplatformă, cabină simplă, cabină dublă şi combi, în timp ce platforma modulară, dezvoltată împreună cu Renault, vine echipată fie cu tracţiune pe roţile din faţă fie pe cele din spate.

Opel spune că greutatea maxima autorizată a vehicolului a fost mărită până la 4.5t, cu capacitate utilă de 2.5t, iar portbagajul masoară 4.4m (în funcţie de model), oferind un spaţiu de încărcare de până la 17m3.

Movano este propulsat de un motor diesel de 2.3 litri cu patru cilindri, care generează 100 CP / 285 Nm, 125CP / 310 Nm şi 150 CP / 350 Nm.

Toate motoarele satisfac atât normele Euro 4 cât şi Euro 5, ultimul specificat având un filtru de particule diesel care reduce consumul de combustbil până la 7.8 l/100km şi al emisiilor de CO2 la 203 g/km.

Lansarea noii utilitare va avea loc în primăvara acestui an, urmând ca în luna iulie să ajungă şi în România.

Sursa|Carscoop


 
Media a 0 voturi: 0.00

Adauga comentariu
Nume:
Verificare:
Comentariu:

Stiri Similare

Noul Renault Master a fost dezvăluit
26 Jan 2010
În cazul în care noul Renault Master pare familiar, acest lucru se datorează faptului că van-ul francez a reprezentat baza pentru noul Opel/Vauxhall Movano, care a fost, de asemenea, lansat astăzi. De fapt,diferenţele dintre cele două modele sunt limitate la grila faţă şi siglele din interior şi din exterior. Cu alte cuvinte, Master şi Movano sunt unul şi acelaşi.
Audi A4 Avant este modificat de Avus
5 Nov 2009
Designerii de la Avus au creat un nou pachet de tuning pentru Audi A4 Avant. Modelul Black Arrow este echipat cu un motor TDI de 2.7 litri cu îmbunătăţiri la nivelul unităţii ECU, care dezoltă 230 CP şi 485 Nm. De asemenea, firma de tuning oferă îmbunătăţiri de performanţă şi pentru modelele TDI de 2.0 şi 3.0 litri. Pachetele Back Arrow pentru A4 Avant includ şi jante de 21 inch din aliaj uşor de culoare negru lucios. Sursa|Carscoop  
Vanzarile auto in Europa scad cu 8.2% in luna septembrie
18 Oct 2008
Pentru a cincea luna consecutiva, vanzarile europene de masini au scazut cu 8,2% in septembrie, in comparatie cu aceeasi luna din anul trecut ( in ciuda faptului ca au fost 2 zile de lucru in plus in septembrie 2008) de vreme ce precipitatiile de criza financiara si preturile crescute la benzina au redus cererea. In numere absolute, vanzarile au stagnat la 1.304.653 de unitati sau cel mai scazut nivel al lunii septembrie din 1998. Pentru primele 9 luni ale anului, un total de 11.713.
Copyright © 2005 - 2024 SalonAuto.ro toate drepturile rezervate. Creat şi găzduit de Eweb Corporate